Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

Actrita Shirley Hellyar, in varsta de 40 de ani, s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a reusit sa stranga 8000 de euro bani de inmormantare. Aceasta credea ca a invins cancerul si pentru a. continuă pe B1

DOLIU! S-a stins din viata parintele Supereroilor (FOTO)

Stan Lee, creatorul celebrelor benzi desenate Marvel, s-a stins din viata la varsta de 95 de ani. Artistul a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, dupa ce a fost luat de urgenta de o ambulanta de la.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Selfie-ul face o noua victima. Un adolescent s-a stins din viata pe un vagon in Gara Onesti

Un adolescent a murit electrocutat, marti, dupa ce s-a urcat pe un vagon din Gara Onesti, judetul Bacau, pentru a face un selfie. Potrivit martorilor, baiatul se urcase pe tren pentru a-si face un selfie cu.

Stan Lee, creatorul Marvel si fiul unor imigranti romani, s-a stins din viata la 95 de ani

Stan Lee, legenda benzilor desenate, a murit la95 de ani. Creatorul Marvel era o adevarata legenda datoritapersonajelorfantastice create. Stan Lee activa in domeniul benzilor desenate din 193.

Un actor celebru s-a stins din viata. Era mai cunoscut pentru vocea lui VIDEO

Douglas Rain, actorul canadian care si-a imprumutat vocea computerului HAL 9000, predecesorul inteligentei artificiale, in filmul lui Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey, a murit la varsta de 90 de ani,.

Comisia pentru infrastructura: Romanii s-au saturat sa-si piarda ore din viata in trafic

Lucian Bode, presedintele Comisiei pentru transporturi si infrastructura, spune ca romanii s-au saturat sa piarda sute de ore din viata in trafic si trebuie gasite solutii. Bode a participat la conferinta.

Din pacate, A MURIT: Oana Zavoranu, iN DOLIU: Sufletul nostru a luptat... (FOTO)

Din pacate, motanul Oanei Zavoranu, Muffin, s-a stins din viata, lasand-o pe Oana indurerata. Se pare insa ca se simte mult mai bine, socandu-si fanii prin ultima aparitie, potrivit click. ro. Aceasta le-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )