Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie fara margini la Cluj. O tanara a murit dupa ce a fost injunghiata fara mila de iubitul gelos

Antena3 Antena3,
Tragedie fara margini la Cluj. O tanara a murit dupa ce a fost injunghiata fara mila de iubitul gelos

Tragedie fara margini duminica noapte in Cluj. O tanara de 30 de ani, originara in Suceava a fost ucisa fara mila de barbat. Femeia nu a mai avut nicio sansa. continuă pe Antena3

Tragedie in Iasi: doi frati au murit dupa ce au mancat struguri. Ce contineau fructele, de fapt

Tragedie fara margini! O familie din comuna Coarnele Caprei, din judetul Iasi, si-a pierdut in doar o singura zi ambii copii. Acestia aveau varsta de un an si jumatate, respectiv trei ani, si au murit in sambata, dupa ce cu o zi inainte au mancat struguri din curte, noteaza BZI. ro. Tragedie in Iasi: doi frati .

Tragedie la Iasi. Doi copii care au mancat struguri au murit dupa cateva ore - ce contineau fructele

Doi copii, unul de un an si jumatate si altul de 3 ani, din Cornul Caprei, judetul Iasi, au murit dupa ce au mancat struguri. Prima ipoteza a politistilor: fructele ar fi fost stropite cu o substanta necunoscuta. Politia a deschis o ancheta si face cercetari pentru ucidere din culpa.

ARAD: Accident grav. Un tanar de 19 ani a murit dupa ce s-a lovit violent de un stalp de electricitate (VIDEO)

Un accident grav s-a petrecut in Arad. Un tanar de 19 ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a lovit frontal de un staln de electricite. Celalalt pasager al microbuzului a fost grav.

Rasturnare de situatie in cazul copiilor care au murit dupa ce au mancat struguri. Raportul IML a gasit altceva in organismul lor

Rezultatul raportului oficial al IML arata ca micutii care si-au gasit moartea dupa ce au mancat struguri aveau ceva in organism. Ce au descoperit specialistii? Cazul fratilor din Iasi: Raport IML Rasturnare de situatia in cazul bizar petrecut ieri in Iasi, dupa ce doi frati au murit dupa ce au mancat struguri care ar fi .

EXCLUSIV Tragedie in Iasi: Doi frati au murit dupa ce au mancat struguri stropiti cu insecticid. Ar fi vorba despre organofosforat. Avertismentul medicilor: Orice produs vegetal care se consuma trebuie foarte bine spalat

EXCLUSIV O cumplita tragedie a avut loc sambata in judetul Iasi, unde doi frati au murit la scurt timp dupa ce ar fi mancat struguri din propria curte stropiti cu insecticid. Tragedia s-a petrecut in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )