Libnet.ro
UNICEF

16:15

Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

B1 B1,
Tragedie in Herastrau: Un barbat a fost gasit inecat!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Autoritatile au fost anuntate in jurul orei 10. 00, atunci. continuă pe B1

SINUCIDERE BOMBA: Consilier parlamentar, iNECAT in Herastrau!

Un barbat a fost gasit inecat, miercuri dimineata, in parcul Herastrau. Medicii au sosit la fata locului, dar nu au mai putut sa-l salveze. Potrivit informatiilor difuzate de Romania TV, este vorba de.

Descoperire socanta in Capitala. Un barbat a fost gasit mort in parcul Herastrau

Imagini infioratoare in Parcul Herastrau, dupa ce un barbat s-a inecat in apele lacului. Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri pentru ca omul ar fi lasat un bilet de adio arata primele indicii.

Descoperire socanta in Olt. A fost gasit cadavrul unui barbat intr-o casa parasita. Trupul era mancat de rozatoare

Descoperire socanta in judetul Olt. Cadavrul unui barbat, cu fata roasa de rozatoare, a fost gasit, duminica seara, intr-o casa abandonata din comuna Ganeasa. Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Alexandra.

Andrei a fost gasit mort in baie. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de mama sa.Ce s-a intamplat, dupa apelul femeiila 112

Andrei Berevoianu, un tanar de 25 de ani, a fost gasit mort in baie de parintii sai. Tragedia a avut loc incomuna Nucsoara, satul Sboghitesti, judetul Arges. Mama tanarului a sunat la 112,.

Doua descoperiri macabre intr-o singura zi. Un barbat s-a inecat intr-un bazin cu apa, altul intr-un canal

Doi barbati au murit prin inecare in nordul si centrul judetului Hunedoara. Cadavrele lor au fost descoperite de localnici, unul intr-un bazin de apa, iar celalalt intr-un canal.

Descoperire socanta in Braila. A fost gasit mort in cada. Baiatul avea doar 15 ani

Un adolescent de numai 15 ani si-a gasit moartea intr-un mod suspect. Duminica seara, tanarul care locuia cu familia in localitatea Chiscani a intrat in baie pentru a se spala, insa nu a mai iesit. Un.

Luju.ro: A fost gasit mega-dosarul lui Kovesi

S-au gasit toate plangerile penale formulate impotriva Laurei Codruta Kovesi si a fostilor sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, despre care se credea initial ca au fost tinute in fisete de procurorii Sectiei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )