Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tragedie la Hollywood. Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau.

România Liberă România Liberă,
Tragedie la Hollywood. Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau.

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza Mediafax. Celebrul actor american avea varsta de 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din Capote in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru prestatiile sale din filmele Charlie Wilsons War . continuă pe România Liberă

Tragedie la Hollywood. Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau din ...

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza Mediafax. Celebrul actor american avea varsta de 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din Capote in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru prestatiile sale din filmele Charlie Wilsons War .

Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau din New York

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza variety. com. Celebrul.

VIDEO ARHIVA A murit actorul Philip Seymour Hoffman (46 de ani), castigator al Premiului Oscar in 2006

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza variety. com, citat de Mediafax. Actorul a fost gasit in baia apartamentului sau din Pickwick House, Manhattan, in jurul orei 11:15, de catre un scenarist, potrivit Wall Street Journal. Celebrul actor american avea 46 de ani.

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York

Actorul american PhillipSeymour Hoffman a fost gasit mort in resedinta sa din New York, anunta WallStreet Journal. Politia dinNew York ancheteaza deja circumstantele mortii actorului, fara.

A murit Philip Seymour Hoffman! Actorul premiat cu Oscar era dependent de droguri!

Tragedie in lumea cinematografiei! Actorul Philip Seymour Hoffman, premiat cu Oscar in 2005 pentru rolul sau din filmul Capote, a fost gasit mort in baia apartamentului sau din New York, cu un ac in brat. Se speculeaza ca actorul a facut infract in urma unei supradoze de droguri.

Philip Seymour Hoffman a murit. Actorul avea 46 de ani

Actorul american Philip Seymour Hoffman a murit duminica, acesta fiind gasit in apartamentul sau din Manhattan. Hoffman avea 46 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )