Libnet.ro
UNICEF

14:31

Tragedie intr-o familie din Arad! Un baiat de 13 ani s-a spanzurat

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-o familie din Arad! Un baiat de 13 ani s-a spanzurat

Un adolescent de 13 ani si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se in podul casei. Descoperirea socanta a fost facuta de sora lui geamana. Momentan nu se cunosc motivele care l-au indemnat pe baiat sa. continuă pe Antena3

Medici de familie din Bucuresti acuza Directia de Sanatate Publica de restante la plata pentru vaccinurile din 2016 si chiar 2015: Cum sa ti zica 'nu primim facturile, veniti altadata'?

O parte dintre medicii de familie din Bucuresti acuza faptul ca au de recuperat bani de la Directia de Sanatate Publica pentru vaccinuri din anul 2016 si chiar din 2015. Un medic de familie bucurestean a declarat pentru HotNews. ro ca are de recuperat si acum banii pentru vaccinurile pe 5 luni din anul 2015, in timp ce alti medici spun ca exista restante din 2016 si 2017. HotNews. ro a solicitat, pe data de 4 mai, Directiei de Sanatate Publica din Bucuresti sa comunice daca sunt facturi ale medicilor de familie neachitate din urma cu 2-3 ani, cate astfel de facturi exista si care este valoarea lor, insa institutia nu a oferit niciun raspuns.

Imagini socante intr-un magazin din Arad: Vanzatoare, snopita in bataie de un client. Motivul este incredibil (VIDEO)

O vanzatoare dintr-un magazin din Arad a fost snopita in bataie de un client suparat ca inghetata este prea scumpa, informeaza B1 TV. Barbatul a renuntat sa mai cumpere produsul si l-a aruncat prin.

O legenda a tenisului mondial divorteaza dupa o relatie de 13 ani

Fostul jucator de tenis Boris Becker si sotia sa, modelul olandez Lilly Kerssenberg, au anuntat ca vor divorta, dupa o relatie care a durat 13 ani, potrivit site-ului Frankfurter Allgemeine Zeitung. Legenda.

Un baiat de 11 ani a violat un copil de 8 ani in curtea scolii. Adolescent de 18 ani, retinut pentru instigarea agresorului

Un tanar de 18 ani din localitatea vasluiana Delesti a fost retinut de politistii de investigatii criminale, fiind acuzat ca a instigat un baiat de 11 ani sa violeze un baietel de 8 ani.

Povestea impresionanta a unei tinere de etnie roma din Iasi care a ajuns studenta la Sorbona. Acum 13 ani era corigenta

O studenta care urmeaza cursurile Universitatii Sorbona din Paris le-a scris angajatilor Protectiei Copilului Iasi multumindu-le pentru ca au incredintat-o unui asistent maternal deosebit.

Micul geniu din Ploiesti are sase ani si poate face ceva impresionat. Este spaima elevilor de-a VIII-a

Se numesteSebastian, are sase ani si este din Ploiesti. Este un baietel vesel, jucaus si cu vise mari. Dar pana sa devinaluptator de MMA,asa cum isi doreste, se distreaza facand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )