Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie intr-o familie din Buzau. Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-o familie din Buzau. Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu

Un copil in varsta de doi ani din localitatea buzoiana Ramnicelu a decedat, vineri, intr-un incendiu care a cuprins mai multe locuinte si anexe. Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru. continuă pe Antena3

Incendiu langa Ramnicu Sarat, soldat cu moartea unui copil de doi ani

Un copil in varsta de doi ani, din comuna buzoiana Ramnicelu, a fost gasit decedat intr-o locuinta care a fost cuprinsa de flacari in aceasta dimineata. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la doua locuinte vecine din localitate, iar cand au intrat in interiorul uneia dintre case, acestia au gasit tavanul prabusit, iar sub daramaturi se afla copilul, carbonizat.

Avertismentul sumbru al ONU: Omenirea mai are la dispozitie doi ani

Omenirea mai are la dispozitie doi ani pentru a lua masuri in scopul combaterii schimbarilor climatice fara sa infrunte consecinte dezastruoase, a avertizat luni secretarul general al ONU, Antonio Gutteres, f?.

Atac cu cutitul la o terasa din Buzau. Un barbata fost injunghiatde mai multi necunoscuti

Un barbat, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiat de mai multi necunoscuti, dupa o discutie in contradictoriu purtata la o terasa din municipiul Buzau. Conflictul, inceput in bar, s-a continuat pe.

Un barbat din Buzau a uitat unde si-a parcat masina si a sunat Politia. Ce a urmat

Caz demn de filmele de comedie in Buzau. Un barbat a uitat unde si-a parcat masina, a crezut-o furata si a sunat la politie. A gasit-o abia dupa trei zile, ajutat de fortele de ordine. Barbatul este din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )