Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tragedie intr-un oras din Marea Britanie. Patru copii au murit si mai multi au fost raniti in urma unui incendiu

Antena3 Antena3,
Tragedie intr-un oras din Marea Britanie. Patru copii au murit si mai multi au fost raniti in urma unui incendiu

Patru copii au murit si alti trei au fost raniti in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa din Stafford, Marea Britanie. Doi adulti si un alt copil au ajuns la spital si primesc ingrijiri. continuă pe Antena3

Italia: Schiori din Marea Britanie si Franta au murit in urma unei avalanse

Schiori din Marea Britanie si Franta se afla printre cele trei persoane decedate gasite in urma unei avalanse in statiunea italiana Courmayeur, conform presei din Italia, scrie BBC.

nca o lovitura dura pentru industria auto din Marea Britanie: Nissan renunta la producerea modelului X-Trail n Sunderland

Constructorul japonez de automobile Nissan a anuntat ca renunta la producerea unuia dintre modelele sale, crossoverul X-Trail, in uzina sa din Sunderland nord-estul Angliei), cea mai mare pe care o detine in Europa, invocand indirect Brexitul, scrie AFP.

Fenomen bizar surprins in Marea Britanie. Un barbat a crezut ca e o farsa: N-am vazut in viata mea asa ceva

Un fenomen bizar a fost surprins de un barbat din Marea Britanie. Mai multe suluri de zapadaau fost observate de Brian Bayliss, in regiunea Wiltshire. Barbatul spune ca a vazut aceste rulouri de.

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia l recunosc, oficial, pe Juan Guaido drept presedinte interimar al Venezuelei

Spania, Franta, Marea Britanie si Suedia il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei. Decizia vine dupa ce ultimatumul dat lui Nicolas Maduro de a organiza alegeri anticipate a expirat.

NISSAN: Planul de a fabrica SUV-ul X-Trail in Marea Britanie, anulat

Producatorul japonez de automobile Nissan isi anuleaza planurile de a fabrica viitorul model al SUV-ului X-Trail in Marea Britanie, punand sub semnul intrebarii investitiile viitoare in aceasta tara, cu mai putin de doua luni inainte de Brexit, potrivit unor surse citate de Sky News, transmite Reuters.

FOTO Fenomen natural rar, surprins pe un camp din Marea Britanie

Un fenomen natural rar care lasa impresia ca baloturi de zapada au fost rulate de-a lungul unui camp a fost surprins in cateva fotografii.

O tanara model, mama a patru copii, a murit la doar 37 de ani. Ce mesaj misterios a postat pe internet cu putin timp inainte

O tanara model, Alli MacDonnell, a fost gasita fara suflare in propria ei locuinta din Irlanda. Tanara avea doar 37 de ani si era mama a patru copii. Alli era foarte implicata in diverse campanii .

Marea Britanie: Mai multi parlamentari conservatori sustin un grup de tineret care ar avea legaturi cu extrema-dreapta din SUA

Mai multi parlamentari conservatori au laudat activitatea unui grup britanic de presiune al tineretului de dreapta despre care se spune ca ar avea legaturi cu extrema-dreapta din SUA si care a fost acuzat ca promoveaza retorica anti-islam si rasismul, informeaza The Guardian.

Un oras din Germania a respins propunerea autoritatilor locale de a denumi strazile

Locuitorii orasului Hilgermissen din nordul Germaniei au respins propunerea de denumire a strazilor orasului. in ciuda confuziei create de sistemul de numerotare a strazilor folosit in prezent, multi rezidenti considera ca sistemul actual functioneaza mai bine, relateaza DW.

Ministerul Energiei a emis autorizatia pentru proiectul offshore de gaze Midia din Marea Neagra

Ministerul Energiei a emis actul de autorizare pentru efectuarea lucrarilor offshore necesare pentru inceperea productiei de gaze naturale din perimetrul XV Midia, operat de compania Black Sea Oil and Gas, potrivit unui comunicat al ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )