Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite de tren. Doua au murit, iar una se lupta sa traiasca

Antena3 Antena3,
Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite de tren. Doua au murit, iar una se lupta sa traiasca

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea. continuă pe Antena3

Tragedie in judetul Iasi! Trei persoane au fost lovite mortal de un tren

Un mecanic de locomotiva, care conducea un tren pe ruta Bucuresti-Iasi, a anuntat la 112 faptul ca in zona localitatii Ciurea a lovit si accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea.

Accident feroviar in comuna Ciurea din judetul Iasi ISU Iasi: Doua persoane au fost lovite mortal

Autoritatile sunt in alerta dupa ce au fost informate printr-un apel la 112 ca trenul care circula pe ruta Bucuresti-Iasi ar fi lovit mortal trei persoane care mergeau pe calea ferata in comuna Ciurea, judetul Iasi, potrivit Mediafax. UPDATE Potrivit ISU Iasi, doua persoane au decedat, iar a treia se afla in stare grava.

EDU.RO - REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. Notele primite de elevi la EVALUARE in JUDETUL IASI

Notele din JUDETUL IASI, la CAPACITATE. in scurt timp vor fi afisate rezultatele obtinute de elevila EVALUARE NATIONALA 2019, sustinute in SCOLILE.

Franta: Trei persoane au murit, iar alte aproape 30 au fost ranite intr-un incendiu izbucnit intr-un imobil din Paris

Trei persoane au murit si o alta a fost grav ranita intr-un incendiu care a cuprins o cladire din centurl Parisului, sambata dimineata, relateaza AFP. 27 de persoane, inclusiv un pompier, au fost de asemenea raniti usor, intoxicati cu fumul degajat de incendiul care a izbucnit intr-o cladire cu sase etaje care gazduia un restaurant, o sauna si locuinte, a precizat un purtator de cuvant al pompierilor din Paris, capitanul Florian Lointier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )