Libnet.ro
UNICEF

13:15

TRAGEDIE pe litoral! A fost gasit inecat in lacul Techirghiol

B1 B1,
TRAGEDIE pe litoral! A fost gasit inecat in lacul Techirghiol

Un barbat din Constanta, in varsta de 76 de ani, a murit la Techirghiol dupa ce a fost scos din lac de mai multi turisti care l-au adus la mal. Accidentul a avut loc in jurul orei 13:40 la Baile Reci din. continuă pe B1

Barbat inecat in lacul Techirghiol. Turistii l-au scos la mal

Un barbat a fost scos la mal de catre turisti in zona Baile Reci-lacul Techirghiol. Victima are 76 de ani si este din Constanta.

Tragedie in Valcea. Un baiat a fost gasit inecat intr-o zona in care se efectuau lucrari de excavare

Un copil de 12 ani s-a inecat, joi dupa-amiaza, in comuna Ionesti, intr-o zona in care se efectueaza lucrari de excavare si unde ar fi mers sa se joace cu alti copii. Potrivit IPJ Valcea, in.

A fost gasit mort pe un camp de langa Brasov. Omul a fost omorat in bataie de doi hoti

Un barbat in varsta de 46 de ani de ani a fost gasit mort de catre fiul sau, pe un camp din apropierea localitatii Teliu, judetul Brasov. Politistii au stabilit ca brasoveanul a fost omorat de doi.

A fost gasit mort la VOLAN! Politia este in ALERTA

Moarte suspecta in Buzau! Un sofer a fost gasit mort pe soseaua de centura a orasului. Barbatul avea in jur de 52 de ani. Soferul a fost gasit de un echipaj al politiei locale. Initial, acestia,.

Ce tragedie! Si-a gasit fiica in varsta de sase ani spanzurata in camera ei. Se jucase cu un obiect pe care si fetita ta il are

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si-a gasit fiica in varsta de 6 ani spanzurata accidental in camera ei, dupa ce copila s-a jucat cu jucaria ei preferata. Tragedia.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )