Libnet.ro
UNICEF

17:45

TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

B1 B1,
TRAGEDIE LA LONDRA! Bilantul incendiului din Grenfell Tower ar putea depasi 100 de morti (VIDEO)

Politia a confirmat ca 17 persoane si-au pierdut viata in urma incendiului care a izbucnit la turnul Grenfell Tower din Londra. Bilantul deceselor ar putea sa creasca, Cautarea victimelor ar putea dura. continuă pe B1

Un refugiat sirian, prima victima identificata a incendiului din Grenfell Tower

Prima victima a incendiului din Grenfell Tower a fost identificata, relateaza Sky News, precizand vorba ca este un refugiat sirian in varsta de 23 de ani, Mohammed Aljhali, citeaza News. ro. Intre timp, numeroase persoane, printre care un fotograf cunoscut, un bebelus de sase luni si un cuplu de arhitecti italieni sunt date inca disparute, scrie AFP.

Bilantul incendiului din Grenfell Tower a ajuns la 17 morti

Saptesprezece persoane au murit in incendiul din Grenfell Tower, in noaptea de marti spre miercuri, a anuntat joi politia britanica, relateaza BBC News.

The Sun: Bilantul incendiului din Londra ar fi ajuns la 65 de persoane decedate sau date disparute

65 de persoane ar fi murit sau ar fi disparut, in urma incendiului care a izbuncnit, in noaptea de marti spre miercuri, la un bloc cu 27 de etaje din Londra.

Incendiu in Londra. Unul dintre rezidentii Grenfell Tower: Sunt norocos ca am scapat cu viata. Mi-a ramas doar ce mai am pe mine acum

Rezidentii cladirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsa de flacari uriase miercuri dimineata, au povestit cum au reusit sa scape din incendiu. Unul dintre rezidentiiGrenfell Tower a spus ca a.

Jeremy Corbyn: Proprietatile nelocuite detinute de milionarii Londrei ar trebui sa fie rechizitionate pentru rezidentii Grenfell Tower

Liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, a propus ca proprietatile nelocuite din zona Kensington a Londrei, in mare parte detinute de catre persoane extrem de instarite, ar trebui sa fie folosite de catre autoritati pentru gazduirea persoanelor afectate de incendiul devastator din Grenfell Tower.

Mobilizare impresionanta in Londra in urma incendiului de la Grenfell Tower

Londra s-a mobilizat pentru a ajuta victimele incendiului de la Grenfell Tower, soldat cu 12 morti si zeci de raniti. Numerosi voluntari au donat alimente si alte lucruri pentru cei care au ramas fara adapost,.

Adele si-a facut aparitia la Grenfell Tower din Londra, unde a imbratisat si s-a oferit sa ajute victimele incendiului FOTO

Cantareata britanica Adele a aparut miercuri seara la Grenfell Tower din Londra pentru a oferi sprijin victimelor, la mai putin de 24 de ore dupa ce o o explozie teribila a devastat cladirea, omorand si ranind a sute de locuitori.

Londra: Cel mai recent bilant al incendiului care a devastat Grenfell Tower - 17 morti

Cel putin 17 persoane au murit in incendiul care a devastat Grenfell Tower, un bloc de locuinte sociale situat in cartierul Kensington, in vestul Londrei, a anuntat joi politia britanica, citata de AFP.

Presa britanica: Bilantul tragediei de la Grenfell Tower a urcat la 65 de morti

Tabloidul britanic The Sun a relatat vineri ca 65 de persoane sunt decedate sau date disparute in urma incendiului de la Grenfell Tower vestul Londrei), produs in noaptea de marti spre miercuri, scrie.

Presa britanica: Bilantul tragediei de la Grenfell Tower a urcat la 65 de morti sau disparuti

Tabloidul britanic The Sun a relatat vineri ca 65 de persoane sunt decedate sau date disparute in urma incendiului de la Grenfell Tower vestul Londrei), produs in noaptea de marti spre miercuri, scrie.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )