Libnet.ro
UNICEF

10:00

TRAGEDIE in lumea muzicii romanesti! A MURIT unul din cei mai indragiti ARTISTI

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea muzicii romanesti! A MURIT unul din cei mai indragiti ARTISTI

O alta veste trista a lovit pasionatii de muzica Romania! Silviu Aionita, unul dintre cei mai indragiti chitaristi din Romania, s-a stins din viata. Fondatorul grupului Blueservice din anii 90. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii romanesti. Un artist apreciat s-a stins din viata

O noua tragedie i-a socat pe iubitorii muzicii usoare romanesti, chiar daca nu mai este printre noi, el ramane un model pentru zeci de formatii. Silviu Aionita, unul dintre cei mai apreciati chitaristi.

Tragedie in muzica romanesca! S-a stins din viata Silviu Aionita, unul din marii bluesmani ai Romaniei

O noua tragedie in muzica romaneasca! Luni s-a stins din viata unul din cei mai apreciati bluesmani si chitaristi ai Romaniei, Silviu Aionita. Artistul, care tocmai implinise 65 de ani, a fost unul.

SOC in lumea MUZICII! Horia Moculescu, rapus de o BOALA groaznica

Compozitorul Horia Moculescu, in varsta de 81 de ani, trece prin momente grele din cauza bolii care-l chinuie. Dificultatile pe care Horia Moculescu le are la picor s-au accentuat in ultima vreme,.

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

VIDEO Imagini cu unul din putinele loturi de autostrada care are sanse reale sa fie deschis anul acesta. Cum arata acum dealul de pe Lotul 4 Lugoj - Deva unde au fost alunecari de teren

Cei 22 de km de pe lotul 4 al autostrazii A1 Lugoj - Dreva sunt printre putinii care au sanse reale de a fi deschisi circulatiei in acest an. Imagini aeriene arata cum constructorul roman UMB se mobilizeaza puternic in zona dealului Soimus, acolo unde autostrada musca din versant si unde anul trecut au avut loc alunecari de teren - practic singura zona a tronsonului care trebuie finalizata pana la deschidere. La pachet ar putea fi gata si deschis si lotul 3, adiacent, de circa 22 de km. Ambele tronsoane au fost incepute in 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )