Libnet.ro
UNICEF

19:30

TRAGEDIE in lumea sportului! A MURIT imediat dupa operatie! Fanii sunt in lacrimi

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea sportului! A MURIT imediat dupa operatie! Fanii sunt in lacrimi

Tragedie in lumea sportului! Biciclistul Jonathan Cantwell, in varsta de 36 de ani, a murit dupa o lunga suferinta Sportivul a fost supus recent uneiinterventiichirurgicale, dar a facut si chimi. continuă pe B1

Ce TRAGEDIE! A MURIT imediat dupa operatie! Fanii lui sunt in LACRIMI

Tragedie in lumea sportului! Biciclistul Jonathan Cantwell, in varsta de 36 de ani, a murit dupa o lunga suferinta Sportivul a fost supus recent uneiinterventiichirurgicale, dar a facut si chimi.

TRAGEDIE in lumea sportului: A intrat in coma! Din pacate sportivul nu a rezistat

Sam Ballard, un fost jucator de rugby a murit la doar 28 de ani, din cauza unor probleme grave de sanatate care l-au marcat in urma cu opt ani, cand sportivul a facut un gest extrem. Sam Ballard a mancat un.

Vei fi mamica? Silhouette te ajuta sa revii in forma imediat dupa nastere!

Vei fi in curand mamica sau tocmai ai nascut? Bucuria venirii pe lume a copilului nu trebuie sa fie umbrita de stresul cauzat de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii! Acestea pot disparea in scurt timp, iar silueta sa redevina tonifiata si armonioasa multumita unor tratamente de ultima generatie de la Silhouette, disponibile acum la mari discounturi special pentru gravide si proaspete mamici.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )