Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tragedie in Masivul Parang. Trupul unui barbat a fost gasit pe un o poteca, in zona Lacului Mija

Adevărul Adevărul,
Tragedie in Masivul Parang. Trupul unui barbat a fost gasit pe un o poteca, in zona Lacului Mija

Trupul unui barbat a fost descoperit, duminica, pe o poteca secundara din apropierea Lacului Mija, in Masivul Parang. continuă pe Adevărul

VIDEO Trupul unui barbat cazut din barca in lacul fara fund de la Meledic, de negasit. Sunt asteptati scafandrii

Pompierii au reluat cautarile in lacul Meledic, unde un barbat din Vrancea a cazut duminica din barca. Lacul are o suprafata de un hectar si o adancime de peste sapte metri, insa localnicii spun ca nu au dat niciodata de fund. in cursul zilei, vor interveni si scafandri de la ISU Ilfov.

Cadavrul unui barbat, gasit intamplator de doi turisti care se plimbau pe o poteca in Masivul Parang

Doi turisti au alertat, duminica, echipele Salvamont de la Petrosani, judetul Hunedoara, dupa ce au gasit, pe o poteca secundara din Masivul Parang, zona Caldari Mija, cadavrul unui barbat.

Un barbat infectat cu Covid a fost gasit la un picnic la Sinaia

Un barbat infectat cu Covid, care trebuia sa stea in izolare acasa, a fost gasit la un picnic la Sin.

Moartea unui tanar de 21 de ani, invaluita in mister. Unde a fost gasit, dupa ce toti credeau ca s-a inecat

De cele mai multe ori inconstienta poate genera adevarate drame. La fel s-a intamplat cu un tanar de 21 de ani, disparut in urma cu doua saptamani, dupa o aventura cu prietenii la o baie in Lacul Oasa. Moartea unui tanar de 21 de ani, invaluita in mister Conform informatiilor autoritatilor, dar si a prietenilor .

Cadavrul unui barbat a ars intr-o biserica din Braila, in timpul priveghiului

Caz socant. Cadavrul unui barbat depus intr-o biserica din orasul Braila a ars intr-un incendiu care a pornit de la o lumanare. Incidentul s-a produs in timpul priveghiului.

VIDEO Operatiune de cautare a unui barbat disparut in Lacul Meledic

ISU Buzau a declansat, duminica dupa-amiaza, o ampla operatiune de cautare si salvare a unui barbat care a disparut in apele Lacului Meledic. Doua echipaje, intre care unul cu barca, participa la interventie.

Un bolnav de COVID-19 a fost gasit la picnic in Sinaia. Turistul refuzase internarea in spital, avand masura izolarii la domiciliu in Giurgiu (FOTO)

Un bolnav de COVID-19 a fost gasit de jandarmi la cota 1. 000 in Sinaia, in timp ce se afla la un picnic alaturi de alte doua familii. Este vorba despre un turist din judetul Giurgiu, care desi a fost testat.

Povestea impresionanta a unui barbat vindecat de COVID-19. A fost internat la ATI si salvat din ghearele mortii, desi avea multiple comorbiditati

Boala nu tine cont nici de varsta nici de statut social atunci cand loveste. Nemilosul virus a ajuns si la Eugen Pop, in varsta de 64 de ani, din Cluj. Barbatul a fost internat la ATI si avea multiple.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )