Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in Mexic: Zeci de morti si raniti dupa mai multe explozii la un depozit de artificii(VIDEO)

B1 B1,
Tragedie in Mexic: Zeci de morti si raniti dupa mai multe explozii la un depozit de artificii(VIDEO)

Mai multe explozii puternice s-au produs la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec, cel putin 19 persoane pierzandu-si viata, iar alte cateva zeci fiind ranite in urma deflagratiilor, informeaza si. continuă pe B1

Sfarsit tragic pentru un barbat din Alba. Si-a pierdut viata dupa ce mai multe butelii pe care le descarca dintr-un camion au cazut peste el

Un barbat de 45 de ani a pierit miercuri seara, dupa ce mai multe butelii pe care le descarca din camion au cazut peste el. Un barbat in varsta de 45 de ani, care era angajat la o firma, a.

Alba: Barbat decedat dupa ce mai multe butelii au cazut peste el

Un barbat in varsta de 45 de ani din Vintu de Jos, Alba a murit dupa ce mai multe butelii pe care le descarca dintr-un camion au cazut peste el. Angajatul a decedat pentru ca motostivuitorul pe care il condu.

A invitat mai multe tinere pe iahtul lui, dar una dintre fete a avut parte de un soc cand a intrat in baie. Barbatul a fost arestat imediat

William Hilliard Jr. estebarbat de 49 de ani din Carolina de Nord, care a fost arestat dupa ce a inregistrat pe ascuns, in baie, mai multe tinere pe care le-a invitat pe iahtul lui intr-un weekend.

Ploile torentiale au facut ravagii in mai multe localitati din tara: Autoritatile sunt in alerta iar meteorologii nu au vesti bune nici pentru zilele urmatoare (VIDEO)

Ploile torentiale au facut prapad in mai multe localitati din tara. in Slobozia, canalele de scurgere nu mai fac fata, iar centrul orasului s-a transformat intr-un lac, informeaza B1 TV. Autoritatile.

Legea Pensiilor a fost modificata. Reduceri de varsta de pensionare cu 13 ani pentru mai multe categorii

Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor a adoptat o initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au.

REZULTATE BAC 2018. Liceul din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10

Cele mai multe medii de 10 - cinci la numar - au fost la Colegiul National Gheorghe Lazar trei dintre elevi sunt la profilul matematica-informatica, unu la stiinte ale naturii si.

HOROSCOP IULIE 2018. Astrele au pregatit mai multe capcane. Taurii ar trebui sa se gandeasca la concediu!

Astrele au pregatit mai multe capcane. Berbec. Aveti o stare generala excelenta, ceea ce nu inseamna ca va permiteti o relaxare. Taur. Daca starea de oboseala nu trece si continua sa va.

Cum a fost capturat ursul care a devastat mai multe gospodarii si a ucis animalele de curte

Jandarmii au fost mobilizati pentru capturarea unui urs care, timp de mai multe zile, a dat tarcoale gospodariilor de la marginea municipiului Vulcan si a ucis animalele de curte.

Cluj: O adolescenta a fost batuta CRUNT de mai multe fete

O adolescenta din Cluj, in varsta de 14 ani, a fost batuta, duminica seara, cu crengi de copac de mai multe copile de etnie rroma si a ajuns la spital ranita grav. Fata si tatal ei au mers la Politie.

Dezvaluiri explozive despre ziua in care politistul Bogdan Gigina a murit. A primit mai multe ordine care ii puneau viata in pericol

Dezvaluiri explozive despre ziua in care politistul Bogdan Gigina a murit intr-un accident de motocicleta. Politistul a primit mai multe ordine care ii puneau viata in pericol, de la superiorii sai, in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )