Libnet.ro
UNICEF

22:15

TRAGEDIE! A murit din cauza unui stop cardiac! Lumea medicala e in stare de SOC

B1 B1,
TRAGEDIE! A murit din cauza unui stop cardiac! Lumea medicala e in stare de SOC

Tragedie in lumea medicala din Romania. Un medic cardiolog de la Spitalul Clinic Judetean Arad, a murit din cauza unui stop cario-respirator. Cosana Claiciu era de garda in momentul in care a semnalat ca ii e. continuă pe B1

DOLIU! 40 de romani AU MURIT din cauza unui virus necrutator

Inca doi romani au murit din cauza infectiei cu virusul West Nile, transmis de tantari. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta ca in ultima saptamana s-au.

Veste SOC! Fost premier, MORT in urma unui stop cardiac

Wim Kok, premier al Olandei in perioada 1994-2002, a murit la varsta de 80 de ani in urma unui stop cardiac, informeaza Reuters. Anuntul a fost facut de Partidul Laburist, formatiunea sa politica. Pe.

Trafic ingreunat pe DN4, in apropiere de Frumusani din cauza unui accident rutier

Traficul rutier a fost ingreunat, miercuri dimineata la iesirea din Bucuresti catre frumusani din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme.

Politistii, chemati n apropierea Parlamentului britanic, din cauza unui pachet suspect

Politia britanica a spus miercuri ca investigheaza un pachet suspect aproape de Ministerul Apararii si ca a inchis drumurile in timp ce se ocupa de incident, relateaza Reuters.

Godot Cafe Teatru nu va mai functiona n cladirea de pe strada Blanari din cauza starii avansate de degradare si suspenda toate spectacolele din perioada urmatoare

Godot Cafe Teatru nu va mai functiona in cladirea de pe strada Blanari nr. 14 din centrul istoric al Bucurestiului, din cauza starii avansate de degradare, iar toate spectacolele programate in perioada urmatoare au fost suspendate, au anuntat vineri reprezentantii teatrului privat.

Momente de panica pentru Melania Trump! Avionul cu care calatoreas-a intors pe aeroport din cauza unor defectiuni - VIDEO

Avionul cu care prima doamna a SUA, Melania Trump, calatorea miercuri inspre Philadelphia a fost nevoit sa aterizeze la cateva minute dupa decolarea de la baza Andrews, in apropiere de Washington, din cauza unei.

UNGARIA, condamnata la CEDO din cauza monopolului de stat asupra manualelor scolare

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Ungaria din cauza monopolului de stat asupra pietei manualelor scolare. Potrivit deciziei Instanteide la Strasburg, autoritatile maghiare ar fi.

MTI: CEDO a condamnat Ungaria din cauza monopolului de stat asupra manualelor scolare

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg a condamnat Ungaria din cauza monopolului de stat asupra pietei manualelor scolare si a hotarat ca autoritatile ungare au violat drepturile a mai multor firme care asigura distribuirea manualelor scolare, potrivit Rador care citeaza MTI.

Wim Kok, fostul premier al Olandei, a murit

Wim Kok, prim-ministru al Olandei in perioada 1994-2002, a murit sambata la varsta de 80 de ani in urma unui stop cardiac, a anuntat formatiunea sa politica, Partidul Laburist, intr-un comunicat de presa.

Tensiuni in Guvernul grec din cauza Macedoniei: Ministrul de Externe s-a certat cu omologul sau de la Aparare si si-a dat demisia

Ministrul de Externe al Greciei Nikos Kotzias a demisionat miercuri din cauza unui conflict pe tema Macedoniei cu omologul sau de la Aparare Panos Kammenos.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )