Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce TRAGEDIE! A MURIT una dintre cele mai IUBITE ACTRITE! Marile valori se duc rand pe rand (FOTO)

B1 B1,
Ce TRAGEDIE! A MURIT una dintre cele mai IUBITE ACTRITE! Marile valori se duc rand pe rand (FOTO)

Actrita Carol Channing s-a stins din viata la varsta de 97 de ani, din cauze naturale. Aceasta era cunoscuta pentru rolurile sale din musicalurile Gentlemen Prefer Blondes si Hello, Dolly!. Carol. continuă pe B1

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

Mortul numarul 4555. Tragedia romanului ars de viu intr-una dintre cele mai mari drame ale omenirii. Au umplut giulgiul cu pietre, din el nu mai ramasese mare lucru!

Pe 6 iulie 1944, in oraselul american Hartford soseste circul. 000 de suflete - multi copii, multe femei - vin in cortul urias sa vada spectacolul. O tigara declanseaza incendiul, care se propaga.

Rasturnare de situatie in Brazilia, dupa instalarea noului presedinte: Una dintre cele mai restrictive economii din lume vrea acorduri bilaterale de comert cu tot globul

Jair Bolsonaro, proaspatul presedinte al Braziliei, doreste acorduri bilaterale de comert cu tot globul, fara partizanate ideologice, relateaza Reuters. Declaratia vine in contextul in care, in.

VIDEO Zece dintre cele mai asteptate filme ale anului 2019

Va propunem cateva dintre cele mai asteptate pelicule care vor rula in cinematografe in acest an. Printre selectii se numara filme realizate de regizori consacrati.

Una dintre cele mai sarace comune din Romania se va transforma complet, cu ajutorul fondurilor europene

Peste 500 de locuitori din comuna Argetoaia, jud. Dolj, vor beneficia de servicii integrate in domeniul educatiei, locuirii, formarii profesionale si serviciilor sociale in cadrul unui proiect in valoare de peste 16 milioane de lei derulat de Fundatia World Vision Romania cu sprijinul a sase parteneri.

VIDEO Cum arata si cat valoreaza acum motocicleta care i-a apartinut lui Nicu Ceausescu: Este una dintre cele mai frumoase Honda construite vreodata

Fosta motocicleta a fiului dictatorului Nicolae Ceausescu, restaurata ca la carte, se afla acum in colectia privata a unui sucevean. Motocicleta poate fi admirata in muzeul afaceristului din comuna Horodnic de Jos a judetului Suceava.

Spectacol Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane. Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale inceputului de an

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza, luni 14 ianuarie 2019, incepand cu ora 19:00, Spectacolul Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane, dedicat marelui poet Mihai Eminescu, de la.

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Gabriela Spanic, pictorial inedit la 45 de ani. Actrita apare goala intr-un calendar cu fotografii sexy

O stim din telenovele precum La Intrusa, La Usurpadora ori Prisoniera, fiind una dintre cele mai indragite actrite din Venezuela.

Predictii IT pentru 2019: Batalia unicornilor, mai multe orase inteligente si miza pe blockchain

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Una dintre cele mai mari companii de tehnologie a facut o analiza despre avansul tehnologiei, despre cum se vor adapta consumatorii la noile schimbari, dar si despre cum vor evolua start-up-urile in viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )