Libnet.ro
UNICEF

10:00

TRAGEDIE in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu a ajuns la cimitir! Va fi DOLIU NATIONAL

B1 B1,
TRAGEDIE in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu a ajuns la cimitir! Va fi DOLIU NATIONAL

Ionut Dolanescu estein doliu! Fostul sot al mamei sale, Florea Burnea, a murit. Regretatul cantaret de muzica populara si Maria Ciobanu au o fiica impreuna: Camelia. continuă pe B1

TRAGEDIE in muzica populara! LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Ionuta Dolanescu a ajuns la cimitir! Va fi DOLIU NATIONAL

Ionut Dolanescu estein doliu! Fostul sot al mamei sale, Florea Burnea, a murit. Regretatul cantaret de muzica populara si Maria Ciobanu au o fiica impreuna: Camelia.

TRAGEDIE in muzica populara! LACRIMI pentru IRINA LOGHIN! S-a PRAPADIT in ultimele ore! A fost ULTIMA DORINTA

Irina Loghin este tot mai nostalgica. Marea doamna a muzicii poaulare romanesti publica aproape zilnic pe pagina de Facebook versuri triste din bogatul ei repertoriu.

Muzica populara, ZGUDUITA de durere: Din pacate, Maria Ciobanu A PIERDUT LUPTA! Anuntul RAVASITOR a fost facut in urma cu putin timp (IMAGINI TERIBILE)

La 81 de ani, Maria Ciobanu si-a anuntat retragerea oficial, dar inca incearca sa isi bucure fanii cu piese live, din cand in cand. Din pacate, de ceea ce ne era frica s-a intamplat! IMAGINI BOMBA.

Doliu mare in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

Muzica populara romaneasca este cutremurata de o veste trista! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Fanii au facut INFARCT cand au deschis MORMANTUL

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa o nunta in localitatea Unirea, judetul Calarasi. Artista ar fi cerut o cafea.

indragostit de muzica populara si un hobby mai putin intalnit! Cine e fotbalistul roman care n-a jucat niciodata in Romania, care vine la nationala

Cosmin Contra propune un nume nou la echipa nationala, pentru meciurile cu Suedia si Feroe, care consemneaza debutul Romaniei in preliminariile Euro 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )