Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tragedie in muzica romaneasca! Andreea s-a stins din viata la doar 18 ani

Antena3 Antena3,
Tragedie in muzica romaneasca! Andreea s-a stins din viata la doar 18 ani

Doliu in lumea muzicii romanesti. Andreea Rodiana Fumu, in varsta de 18 ani, a pierdut lupta cu cancerului. in ultimul timp, mai multi oameni din Iasi s-a mobilizat incredibil pentru a strange banii. continuă pe Antena3

Doliu in lumea sportului. Un fotbalist cunoscut s-a stins din viata

Isaac Promise, fostul capitan al nationalei olimpice de fotbal a Nigeriei, vicecampioana in 2008, la JO de la Beijing, a murit subit miercuri, in urma unui infarct. Isaac Promise a murit in Austin Texas),.

DOLIU in muzica romaneasca! O tanara cantareata s-a stins din viata (FOTO)

Cantareata Andreea Rodiana Fumu s-a stins din viata la 18 ani. Fata din Iasi a pierdut lupta cu cancerul, anuntul fiind facut de parintii sai, pe Facebook.

TRAGEDIE in Vaslui! Un padurar s-a stins din viata dupa ce a fost intepat de viespi

Un padurar din Vaslui, in varsta de 47 de ani, s-a stins din viata dupa ce a fost intepat de viespi, potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui.

Andreea a pierdut lupta cu cancerul la 18 ani. A luptat pana in ultima clipa. Mesajul parintilor este tulburator si emotionant

Andreea a pierdut recent lupta cumplita cu cancerul. Avea doar 18 ani si a sperat ca va reusi sa invinga. Doar ca boala a fost mai puternica, iar fata s-a stins din viata pe un pat de spital din Viena,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )