Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie la Sinaia. Un copil de trei ani, lovit de tren

Adevărul Adevărul,
Tragedie la Sinaia. Un copil de trei ani, lovit de tren

Un copil in varsta de trei ani a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut, duminica, in halta Sinaia, iar copilul se afla in stare critica. continuă pe Adevărul

Un copil de 2 ani jumatate a murit sub rotile trenului in halta Sinaia. A scapat de sub supravegherea parintilor si a vrut sa traverseze calea ferata

Un copil in varsta de trei ani a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut duminica, 3 martie, in halta Sinaia, iar copilul se afla in stare critica, posibil decedat.

Sinaia: Copil de 2 ani si 6 luni, lovit mortal de o locomotiva

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, un copil de doi ani si sase luni murit dupa ce a fost lovit, duminica, de o locomotiva, in halta Sinaia, transmite Mediafax.

Accident cumplit la Sinaia! Un copil de aproximativ trei ani a murit dupa ce a fost spulberat de tren

Accident feroviar tragic in Sinaia! Un copil de doi si sase luni ani a fost lovit de o locomotiva. Micutul a murit in urma unui trumatism cranio-cerebral grav. Din primele verificari a reiesit.

TRAGEDIE la Sinaia: Copil de aproape trei ani, LOVIT MORTAL de o locomotiva

Un copil de doi ani si sase luni a murit, duminica, dupa ce a fost lovit de o locomotiva, la iesirea din Halta CF Sinaia, informeaza observatorulph. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )