Libnet.ro
UNICEF

22:31

Tragedie pe o sosea din Dolj: Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Tragedie pe o sosea din Dolj: Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs, luni, pe un drum judetean din judetul Dolj, dintre localitatile Galiciuica si Bailesti, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Dolj. continuă pe Antena3

Plan ROSU de interventie! NOUA victime intr-un accident rutier produs in Dolj

Accident teribil, luni, in Dolj! Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, intre care si doi copii,in urma unui accident rutier produs, luni, pe un drum judetean care leaga localitatile.

UPDATE Accident cumplit pe un drum judetean din Dolj. Doi oameni si-au pierdut viata, alte sapte victime sunt la spital

Un grav accident de circulatie a avut loc luni, 13 ianuarie 2020, pe un drum judetean, intre localitatile Giubega si Bailesti, judetul Dolj, doua persoane decedand, alte sapte fiind transportate la spital.

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Bataie intre interlopi in Bucuresti, in zona Tei: doua persoane ranite

Unul dintre cei doi barbati acuzati de tentativa de omor in urma conflictului violent care a avut loc joi seara, in zona Tei - Toboc din Capitala, intre doua grupuri de interlopi, s-a predat, fiind retinut. Doua persoane ranite in timpul bataii, in.

JO de la Tokyo, paturile ecologice si activitatea sexuala - Conditia: doar doua persoane

Paturile ecologice din carton de la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor rezista fara probleme activitatii sexuale trepidante din satul olimpic, asigura firma producatoare, insa conditia este ca in el sa fie doar doua persoane.

Cazul jafului de un miliard de euro din Dresda: Doua dintre bijuteriile furate ar fi fost oferite spre vanzare in Israel

Doua dintre bijuteriile furate de la muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, unul dintre cele mai opulente muzee din Germania, ar fi scoase la vanzare, sustine o firma de securitate israeliana, potrivit DPA, preluata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )