Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tragedie in Teleorman: Doua persoane au murit dupa ce o masina a fost lovita de tren. Ce alcoolemie avea mecanicul de locomotiva

B1 B1,
Tragedie in Teleorman: Doua persoane au murit dupa ce o masina a fost lovita de tren. Ce alcoolemie avea mecanicul de locomotiva

O masina a fost lovita de tren, duminica seara, la o trecere la nivel cu calea ferata din localitatea Plosca, din judetul Teleorman. Doua persoane au murit in urma accidentului, potrivit Inspectoratului. continuă pe B1

Accident grav intre Buzau si Braila - doua persoane au murit si ale doua au fost ranite

Doua persoane au murit si ale doua au fost ranite vineri, in urma unui accident care a avut loc pe DN2B Buzau - Braila si in care au fost implicate un autobuz, un autoturism si un camion.

Accident grav in Braila: Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite in urma impactului dintre un autobuz, o masina si un autocamion (VIDEO)

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier grav, care a avut loc vineri dimineata in judetul Braila. Tragedia s-a petrecut in localitatea Caldarusa, pe DN2B, drumul care.

Accident infiorator pe DN2B. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua sunt ranite grav VIDEO

Evenimentul rutier a avut dupa ce un vehicul a patruns pe contrasens, in accident fiind implicate un autobuz de pasageri, un autoturism si un autocamion.

Doctorita fara drept de practica, retinuta de politie dupa ce a sechestrat doua persoane in cabinet pentru ca nu era multumita de onorariu

Un medic din Arges - care lucra fara drept - a fost retinut dupa ce a sechestrat doua persoane in cabinet si le-a agresat, in urma unor neintelegeri din cauza banilor, transmite Mediafax.

Medic retinut dupa ce a sechestrat si agresat in cabinet doua persoane pentru ca nu s-au inteles asupra onorariului

O doctorita din Arges a fost retinuta pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru ca a sechestrat in cabinet doua persoane pe care, mai apoi, le-a si agresat. in cursul zilei de astazi va fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, cu propunere de luare a unei masuri preventive.

Un medic fals din Pitesti, retinut: Femeia de 65 de ani lucra ca ginecolog si ar fi sechestrat doua persoane intr-un cabinet

O femeie in varsta de 65 de ani din judetul Arges este cercetata penal pentru ca ar fi exercitat fara drept profesia de medic si ar fi sechestarat doua persoane pentru ca nu s-a inteles cu o pacienta.

Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Victor Babes, unde o pacienta a murit dupa ce ar fi fost deconectata din greseala de la aparate de un brancardier Managerul spitalului: Decesul nu s-a produs din cauze medicale clare

Pacienta internata in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Victor Babes din Bucuresti care a murit ieri nu a decedat din cauze medicale clare, spitalul fiind cel care a anuntat incidentul si a cerut o ancheta a politiei in acest caz, a declarat vineri, pentru HotNews. ro, managerul Spitalului Victor Babes, medicul Emilian Imbri. Inspectorii sanitari de stat din cadrul Directiei de Sanatate Publica vor face o evaluare a procedurilor operationale de lucru si a atributiilor din fisele de post in cadrul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, unde o pacienta a murit ieri dupa ce a fost deconectata din greseala de la aparate de un brancardier, potrivit unor surse medicale. Din primele informatii, femeia a fost confundata cu o alta pacienta, care nu mai era in viata.

Un politist de 48 de ani din Miercurea Ciuc a murit dupa ce a fost confirmat cu COVID-19

Un subinspector de la Politia Miercurea Ciuc, diagnosticat cu COVID-19, a murit la Spitalul Militar din Brasov. El avea 48 de ani.

Incident tragic la Spitalul Victor Babes din Capitala. O femeie a murit dupa ce a fost dezintubata din greseala

Un incident bizar a avut loc joi intr-un lasectia de terapie intensivade la Spitalul Victor Babes din municipiul Bucuresti. Drama unei femei care a murit inainte de.

Medicul ginecolog care a batut doua persoane a lucrat ani intregi ilegal

Natasa Nenitoiu, medicul ginecolog acuzat ca a batut doua paciente, are un trecut plin de probleme. Aceasta a mai batut si alte paciente si a lucrat ani de zile ilegal.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )