Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: Cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

B1 B1,
Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: Cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

O busculada a avut loc in timpul unei ceremonii religioase, la Mecca. in urma ei, cel putin 220 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite, informeaza B1 TV. Peste doua milioane de musulmani sunt prezenti. continuă pe B1

Tragedie in timpul pelerinajului de la Mecca: 100 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite din cauza unei busculade

O busculada a avut loc in timpul unei ceremonii religioase, la Mecca. in urma ei, 100 de persoane au murit, iar peste 400 au fost ranite, informeaza B1 TV. Peste doua milioane de musulmani sunt prezenti la pelerina.

Cel putin 717 au murit intr-o busculada in timpul pelerinajului anual Hajj

ACTUALIZARE 17:10 Cel mai recent bilant anuntat de protectia civila saudita arata ca cel putin 717 persoane au murit si cel putin 805 au fost ranite, azi, intr-o busculada la Mina, in apropierea orasului sfant musulman Mecca, din Arabia Saudita, unde circa doua milioane de oameni participa in aceste zile la pelerinajul anual Hajj), transmite Reuters.

Nigeria: Cel putin 54 de persoane au murit si peste 90 au fost ranite, in urma a trei explozii produse in nord-estul tarii

Trei explozii s-au produs in nord-estul Nigeriei, cel putin 54 de oameni pierzandu-si viata si peste 90 de persoane, fiind ranite, potrivit politiei, informeaza BBC News online. Atentatele au avut loc in.

Atac SINUCIGAS in Sanaa. Cel putin 12 oameni au murit

Cel putin 12 persoane au murit, joi, intr-un atac sinucigas cu bomba, la o moschee din capitala yemenita Sanaa, anunta surse din domeniul securitatii, potrivit Mediafax.

Cel putin 12 morti la Sanaa, in urma unui atac sinucigas cu bomba

Cel putin 12 persoane au fost omorate joi, intr-un atac sinucigas cu bomba, la o moschee din capitala yemenita Sanaa, anunta surse din domeniul securitatii, relateaza BBC News online.

Busculada cu cel putin 310 de morti in apropiere de Mecca

Cel putin 310 de persoane au murit si peste 500 au fost ranite intr-o busculada in care au fost implicati pelerinii, joi, la Mina, in apropiere de Mecca, au anuntat autoritatile saudite.

Studiu: 36% din gospodarii au tableta, iar 73% din romani poseda cel putin un smartphone

Romanii sunt in pas cu avansul tehnologic. Astfel se face ca 36% din gospodariile din Romania detin o tableta, iar 73% din conationali poseda cel putin un telefon inteligent, arata un studiu al Autoritatii.

Cel putin 18 civili au murit intr-un atac cu rachete lansat de armata siriana intr-o zona controlata de rebeli din nordul Siriei

Cel putin 18 civili au murit, luni, in urma unui atac cu rachete lansat de armata siriena ce viza o zona controlata de rebeli, potrivit organizatiei Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), informeaza.

Peste 100 de oameni au murit calcati intr-un incident de langa Mecca

Cel putin 150 de persoane care luau parte la pelerinajul Hajj au fost ucise, calcati in picioare, langa orasul sfant Mecca, anunta oficiali din Arabia Saudita.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )