Libnet.ro
UNICEF

07:00

TRAGEDIE in urma cu putin timp! A fost GASIT SPANZURAT in subsolul blocului in care locuia

Antena3 Antena3,
TRAGEDIE in urma cu putin timp! A fost GASIT SPANZURAT in subsolul blocului in care locuia

Un militar de 40 de ani a fost gasit spanzurat in subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2. continuă pe Antena3

Tragedie in Buzau, in urma cu putin timp! Un militar a fost gasit spanzurat in subsolul blocului in care locuia

Un militar de 40 de ani a fost gasit spanzurat in subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2.

Tragedie in Buzau. Un militar a fost gasit spanzurat in subsolul blocului in care locuia

Un militar de 40 de ani a fost gasit spanzurat in subsolul blocului 4B de pe bulevardul Spiru Haret, din Buzau. Barbatul era subofiter la unitatea militara de transmisiuni din cadrul Diviziei 2.

Un om de afaceri a fost gasit spanzurat intr-un hotel. Barbatul a lasat un bilet de adio

Un om de afaceri in varsta de 39 de ani a fost gasit, joi, spanzurat intr-o camera a unui hotel din centrul municipiului Targoviste, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean.

Militar din Buzau, gasit spanzurat in subsolul unui bloc. Politistii au deschis o ancheta

Politistii ancheteaza moartea unui militar care a fost gasit, sambata, spanzurat in subsolul unui bloc din municipiul Buzau, scrie News. ro. Apropiatii spun ca barbatul de 40 de ani parea a avea probleme la serviciu si in familie.

Militar gasit spanzurat in subsolul blocului in care locuia. A fost coleg de unitate cu eroul Madalin Stoica

Gest socant al unui militar in varsta de 40 de ani din Buzau. Acesta si-a pus capat zilelor in subsolul blocului in care locuia. Cel care l-a gasit a fost chiar socrul acestuia. Militarul era casatorit si avea o fetita de 5 ani. Politistii si procurorii militari vor cerceta acest caz pentru a stabili cauzele in care s-a produs decesul.

Un cunoscut afacerist roman a fost gasit spanzurat. Era atat de tanar...

Un barbat de 39 de ani din Moreni s-a sinucis intr-o camera de hotel din Targoviste. Omul era cazat acolo de doua saptamani, insa in ultimele zile nu a mai dat niciun semn de viata.

Ucigasul politistului din Suceava, gasit spanzurat in penitenciar

Ucigasul politistului din gara Burdujeni a fost gasit spanzurat in penitenciar, dupa apelul de seara. Din primele informatii ar fi vorba de o sinucidere. Barbatul a fost transferat de curand.

Barbat gasit spanzurat intr-un hotel. in biletul de adio isi cerea scuze pentru vanzarea unei firme

Barbatul in varsta de 39 de ani a fost gasit spanzurat, joi dimineata de angajatii hotelului care nu mai stiau nimic de el de cateva zile, fiind cazat de doua saptamani. Se pare ca acesta era plecat de acasa de mai multe saptamani si a comunicat cu parintii lui doar prin mesaje.

Barbat de 39 de ani gasit spanzurat intr-un hotel din Targoviste. Este incredibil ce a scris in biletul de adio

Un barbat de 39 de ani a fost gasit, joi, spanzurat intr-o camera a unui hotel din centrul municipiului Targoviste, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Soc! O actrita celebra, diagnosticata cu cancer! A facut anuntul in urma cu putin timp

Actrita Julia Louis-Dreyfus, cunoscuta pentru rolurile pe care le-a avut in Seinfieldsi Veep, a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer. La doar 56 de ani este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2813 seconds )