Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tragere INFERNALA pentru FCSB! Si-a aflat ADVERSARA din Europa League (VIDEO)

B1 B1,
Tragere INFERNALA pentru FCSB! Si-a aflat ADVERSARA din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22. continuă pe B1

FCSB si-a aflat adversara din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22.

Luna infernala pentru FCSB

Luna februarie va fi una plina de meciuri pentru FCSB, atat partide importante in Liga 1 Betano, cat si cele cu miza mare din Europa League.

LIVE TEXT, ora 14.00 - FCSB isi afla adversara din 16-imile Ligii Europa

Azi, de la ora 14. 00, FCSB isi afla adversarul din saisprezecimile Europa League, in urma tragerii la sorti care are loc la sediul UEFA de la Nyon.

Misiune infernala pentru FCSB in 16-imile Europa League. Lista posibililor adversari

FCSB a ratat castigarea grupei de Europa League si va avea o misiune infernala in faza urmatoare a competitiei, saisprezecimile de finala programate in luna februarie in asa numita primavara europeana.

LIVE TEXT - FCSB isi afla acum adversara din 16-imile Ligii Europa

Azi, de la ora 14. 00, FCSB isi afla adversara din saisprezecimile Europa League, in urma tragerii la sorti care are loc la sediul UEFA de la Nyon.

Aproape 90 de milioane lei, alocati pentru modernizarea unui drum judetean din Gorj

Un contract de reabilitare rutiera pentru un drum judetean din Gorj, in valoare totala de aproape 90 milioane lei, din care 87,6 milioane finantare nerambursabila, a fost semnat potrivit lui Marius Nica, ministrul delegat pentru fonduri europene.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )