Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Balanescu, membru fondator al trupei Vama Veche, a murit

Adevărul Adevărul,
Traian Balanescu, membru fondator al trupei Vama Veche, a murit

Traian Balanescu era unul dintre membrii fondatori ai trupei Vama Veche, alaturi de Tudor Chirila si Liviu Manescu. continuă pe Adevărul

A murit Traian Balanescu, pianistul trupei Vama Veche (GALERIE FOTO)

Traian Balanescu, membru altrupei Vama Veche a murit. Anuntul a fost facut vineri dimineata de actorul Ovidiu Niculescu pe pagina sa de Facebook. E ingrozitor ! A muritBalanescu Traianal.

EXCLUSIV. Cauza mortii lui Traian Balanescu de la Vama Veche. Artistul a murit in chinuri groaznice, la spital. Ce a patit, de fapt

Traian Balanescu, membru fondator al trupei Vama Veche, s-a stins din viata pe 28 august. Cunoscutul artist a murit in chinuri groaznice. Ce a patit cantaretul si care a fost cauza decesului? Cauza decesului lui Traian Balanescu Traian Balanescu s-a stins din viata azi, 28 august 2020. Anuntul trist ca membrul fondator a parasit aceasta .

Traian Balanescu din trupa Vama Veche a murit. Prietenii sunt devastati de durere

Tragedie in lumea muzicii! Unul din membrii fondatori ai trupei Vama Veche s-a stins din viata. Vestea ca Traian Balanescu a murit i-a sfasiat pe apropiatii artistului. Care sunt ultimele ganduri ale prietenilor acestuia? Traian Balanescu a murit. Componentul trupei Vama Veche, plans de prieteni Traian Balanescu a murit! Anuntul extrem de trist a fost .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )