Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari: Asta este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari: Asta este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari, afirmand ca aceasta este cea mai mare eroare politica facuta de un. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui care au scapat de arestul preventiv: Sunt revoltat. Parchetele aresteaza pe delatiuni, dar pe umilirea definitiva, pentru toata viata, a unui copil, ii pun in libertate

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este revoltat de faptul ca cei sapte violatori din judetul Vaslui au scapat de arestul preventiv. Sunt revoltat! Oamenii aceia trebuiau arestati.

Traian Basescu, REVOLTAT de cazul celor sapte violatori din Vaslui. Ce acuzatii aduce procurorilor

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, luni, ca este revoltat de faptul ca cei sapte violatori din judetul Vaslui au scapat de arestul preventiv.

Basescu il acuza pe Iohannis ca NU A RESPECTAT referendumul cu 300 de parlamentari

Traian Basescu, fostul sef de stat al Romanie, l-a acuzat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis ca atunci cand a promultgat Legea alegerii senatorilor si deputatilor pe liste comune nu a respectat vointa romanilor de la referendumul din 2009, atunci cand s-a votat pentru 300 de parlamentari si un Parlament unicameral.

Traian Basescu despre promulgarea de catre Klaus Iohannis a legii alegerilor parlamentare: Cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu referire la promulgarea, in urma cu o zi, a legii alegerilor parlamentare de catre Klaus Iohannis, ca Este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani. Noua lege prevede ca numarul total al parlamentarilor va fi de 466, ceea ce inseamna ca nu s-a tinut cont de referendumul din anul 2009, cand romanii s-au pronuntat pentru un legislativ cu 300 de membri. Deosebirea dintre un referendum consultativ si unul facultati este uriasa. Acel referendum in care romanii s-au pronuntat pentru Parlament cu 300 de parlamentari a fost tratat ca un referendum facultativ, ceea ce nu exista in Constitutie, a afirmat Basescu.

Traian Basescu, replica DURA pentru Iohannis: Presedintele a ABDICAT fara sa fie rege

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat, marti, intr-o postare pe contul sau de Facebook, pe Klaus Iohannis dupa ce seful statului a promulgat Legea care prevede alegerea pe liste a senatorilor si deputatilor. Traian Basescu este de parere ca presedintele Iohannis ar fi trebuit sa conteste legea la Curtea Constitutionala a Romaniei deoarece noul act normativ nu tine cont de referendumul prinvind 300 de parlamentari si o singura Camera.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. A abdicat fara sa fie rege

Traian Basescu porneste un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta promulgat legea alegerilor parlamentare. Fostul presedinte a scris pe pagina sa de Facebook ca Iohannis a abdicat fara.

Traian Basescu: Klaus Iohannis, prin promulgarea fara obiectie a Legii privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, a vandut romanii in schimbul linistii in relatia cu politicienii

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis, prin promulgarea fara obiectie a Legii privind alegerea Senatului si a Camerei.

Traian Basescu, despre ordonanta ce majoreaza salariile demnitarilor: Daca asta il salveaza pe domnul presedinte Iohannis de coruptie, dati-i repede salariu mare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a ironizat marti pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, daca majorarea salariului il scapa pe seful statului de coruptie, atunci sa i se mareasca salariu cat mai.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

Traian Basescu: Presedintia trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu a declarat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal. inainte de a respinge acest cod, presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )