Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, amendat de CNCD cu 6.000 lei pentru declaratiile despre romi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, amendat de CNCD cu 6.000 lei pentru declaratiile despre romi

Fostul presedinte Traian Basescu a fost amendat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile catalogate de trei ONG-uri drept discriminatorii si incitatoare la ura la adresa romilor. continuă pe Antena3

Val de sanctiuni: Klaus Iohannis, sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a aplicat amenzii contraventionale pentru anumite declaratii lui Liviu Dragnea, Robert Tiderle, Ludovic Orban, Aurelian Badulescu, Traian Basescu, Nicolae Dobrovici Bacalbasa,.

Presedintele Klaus Iohannis, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru declaratiile cu Ardealul dat ungurilor

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru declaratiile referitoare la autonomia Tinutului Secuiesc si Ardealul dat ungurilor, constatand ca acestea constituie discriminare si incalca dreptul la demnitate pe criteriul de apartenenta etnicanationala.

Basescu si Bacalbasa, amendati pentru discriminare in cazurile tiganilor care au facut o imagine deplorabila poporului roman si ciorile noastre

Fostul presedinte Traian Basescu a fost amendat de CNCD cu 6. 000 de lei, pentru discriminare, dupa ce a declarat ca romii trebuie numiti tigani si ca au facut o imagine deplorabila poporului roman in strainatate. De asemenea, aceeasi amenda a primit deputatul PSD Nicolae Bacalbasa care a scris pe Facebook ca o sa luam coronavirus de la ciorile noastre.

Klaus Iohannis, amenda de 5000 de lei de la CNCD. Nici Traian Basescu si PSD nu au scapat

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a anuntat luni un val de sanctiuni si avertismente contraventionale in 18 cauze sesizate institutiei. Printre persoanele amendate este si presedintele Klaus Iohannis, sanctionat cu 5000 de lei pentru declaratiile despre maghiari si fostul presedinte Traian Basescu pentru o serie de afirmatii despre romi.

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru declaratia despre maghiari Liviu Dragnea a primit doar avertisment dupa ce i-a numit sobolani pe protestatari

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe presedintele Klaus Iohannis cu 5. 000 de lei pentru discursul in care a afirmat, printre altele, ca marele PSD, se lupta in birourile secrete.

Presedintele Iohannis a primit amenda 5000 de lei de la CNCD pentru declaratiile despre Ungaria

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) i-a aplicat presedintelui Klaus Iohannis o.

Partidul lui Traian Basescu, dat in judecata pentru datorii de 4,6 milioane de lei

Partidul Miscarea Populara a fost dat in judecata de firma care a tiparit, in 2014, materialele electorale cu care formatiunea a participat la alegeri, iar impotriva partidului au fost intentate 96 de procese pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei.

Primaria Sectorului 4, licitatie de pana la 64 milioane lei pentru achizitia de masti si manusi de protectie

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 64. 000 lei, pe 2 ani, pentru furnizarea de masti si manusi de protectie. Acestea vor fi folosite pentru elevii din Sector, dar si pentru angajatii Primariei. in baza acordului-cadru, Primaria ar putea cumpara pana la 15. 000 masti de protectie valoarea estimata fiind de 46. 000 lei ) si 308. 000 cutii de manusi valoarea estimata fiind de 18. 000 lei). Valoarea exacta a acordului-cadru va fi stabilita prin licitatie, iar institutia va cumpara cate manusi si masti are nevoie, pana la cantitatea maxima stabilita in contract.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )