Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, atac dur la potentialul premier PSD: Cred ca e o alegere nefericita

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac dur la potentialul premier PSD: Cred ca e o alegere nefericita

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat propunerile PSD pentru viitorul premier al Romaniei. Daca nu ma insel, domnul Tudose a mai fost ministru. Puteti sa imi spuneti vreo isprava din mandatele. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Daca PNL nu va propune o varianta de premier, o va face PMP

Partidul Miscarea Populara PMP) va prezenta presedintelui Klaus Iohannis o nominalizare de premier, luni, la consultari, in cazul in care Partidul National Liberal PNL) nu o va face, a declarat, duminica seara, presedintele formatiunii, senatorul Traian Basescu.

Traian Basescu: Noul guvern trebuie sa abandoneze programul lui Dragnea, pentru ca blocheaza dezvoltarea Romaniei, prin sacrificarea investitiilor

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca noul Executiv ar trebui sa abandoneze programul de guvernare al coalitiei PSD-ALDE, intrucat acesta ar bloca dezvoltarea Romaniei, prin sacrificarea pe termen scurt si mediu a investitiilor.

Traian Basescu, ales presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale din Republica Moldova

Fostul sef al statului si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a fost ales, duminica, presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale din Republica Moldova, formatiune fondata de fostul ministru al Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru.

Traian Basescu, ales presedinte de onoare al PUN din Republica Moldova

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost ales duminica presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale PUN) din Republica Moldova, la propunerea presedintelui executiv al formatiunii,.

Traian Basescu: Plahotniuc vrea sa trateze Republica Moldova ca pe o afacere personala VIDEO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat situatia actuala din Republica Moldova. Potrivit lui, la Chisinau exista doi poli de putere, fiind vorba de Vlad Plahotniuc si Igor Dodon.

Traian Basescu, numit Presedinte de onoare al unui partid din Republica Moldova

Traian Basescu, fostul lider al Romaniei a primit functia de presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale PUN) din Republica Moldova. Aceasta formatiune politica a fost lansata de ex-ministrul.

Sulfina Barbu: PNL va negocia cu PMP si cu Traian Basescu o eventuala majoritate parlamentara

Vicepresedinta PNL, Sulfina Barbu, a anuntat vineri, la Antena 3, ca PNL vrea sa negocieze cu Traian Basescu si cu PMP in vederea formarii unei eventuale majoritati parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )