Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu ataca Olanda si sugereaza ca un contract cu Damen ar fi pretul intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu ataca Olanda si sugereaza ca un contract cu Damen ar fi pretul intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu ataca Olanda, intr-o postare pe contul sau de Facebook, sugerand ca sustinerea acestei tari pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen depinde de un contract de inzestrare a armatei pe catre autoritatile de la Bucuresti ar trebui sa-l semneze cu societatea olandeza Damen. continuă pe Adevărul

CSJ va examina recursul avocatilor lui Traian Basescu in dosarul cetatenia

Curtea Suprema de Justitie a considerat admisibil recursul avocatilor fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale din Moldova, de a examina posibilitatea anularii decretului presedintelui Igor Dodon, prin care Traian Basescu a fost lipsit de cetatenia moldoveneasca. O decizie in acest sens a fost luata la o sedinta, in lipsa partilor, miercuri, 24 octombrie, transmite IPN.

Traian Basescu anunta sfarsitul coalitiei: Tariceanu e tradator de profesie, negociaza orice, PSD nu se mai poate baza pe el

Fostul presedintele Traian Basescu indeamna opozitia sa depuna cat mai repede o motiune de cenzura pentru daramarea Guvernului Dancila, aratand ca actualele probleme ale coalitiei cresc substantial.

Traian Basescu: Avem nevoie de un guvern de uniune nationala. Cum o vedeti pe doamna Dancila mediind intre guvernele UE problema migratiei? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca opozitia ar trebui sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului, in conditiile in care in care PSD se confrunta cu presiuni interne, dar si.

Traian Basescu cere motiune de cenzura dupa revocarea lui Lazar: PSD ALDE scufunda tara in mod accelerat

Fostul presedinte Traian Basescu cere de urgenta opozitiei sa se uneasca si sa depuna motiune de cenzura impotriva guvernului marioneta Dancila pentra actuala majoritate parlamentara PSD-ALDE.

Adevarul despre relatia lui Traian Basescu cu Elena Udrea, spus de un fost consilier prezidential

Adriana Saftoiu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a povestit in cartea sa, Cronica de Cotroceni, cateva episoade relevante privind relatia pe care fostul presedinte al Romaniei o avea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )