Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din perioada in care detinea functia de primar al Capitalei ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in. continuă pe B1

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca din anul 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din 2001, cand detinea functia de primar al Capitalei, ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in grija.

Ponta: Basescu nu rezolvat problema maidanezilor.

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si spera ca in urmatoarele zile parlamentarii romani sa gaseasca solutia corecta, informeaza Mediafax. In urma cu 14 ani un primar general ne-a anuntat ca rezolva problema. Intre timp a fost si presedinte. N-a facut nimic, a adaugat premierul, acuzandu-l pe Traian Basescu de populism. Victor Ponta a precizat ca legea pe aceasta tema este in Parlament si va fi .

Traian Basescu: Nu am nicio problema sa declansez un referendum pe tema Rosia Montana. Il organizez odata cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu acordat Adevarul si preluat de B1 TV, ca ar putea organiza un referendum pe tema proiectului de la Rosia Montana odata cu alegerile europarlamentare, daca guvernul nu reuseste sa gaseasca resurse sa discute cu societatea civila.

Ponta: Basescu a promis ca rezolva problema maidanezilor. N-a facut nimic!.

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei Guvernului, ca problema cainilor fara stapan este intr-adevar grava si spera ca in urmatoarele zile parlamentarii romani sa gaseasca solutia corecta, informeaza Mediafax. In urma cu 14 ani un primar general ne-a anuntat ca rezolva problema. Intre timp a fost si presedinte. N-a facut nimic, a adaugat premierul, acuzandu-l pe Traian Basescu de populism. Victor Ponta a precizat ca legea pe aceasta tema este in Parlament si va fi .

Numerologul Mihai Voropchievici interpreteaza numele nepoatei lui Traian Basescu: Va avea ambitii inalte, va fi un lider

Numerologul Mihai Voropchievici a declarat, marti, in exclusivitate pentru Stirile B1 TV, cum ii va influenta numele nepoatei lui Traian Basescu. Elena Basescu a dezvaluit pe Facebook ca fiica ei si a lui Bogda.

Traian Basescu, in 2001: Obiectivul meu este sa nu mai existe caini fara stapan in Bucuresti si o sa-l realizez

Marti, presedintele Traian Basescu a cerut Guvernului sa dea o ordonanta de urgenta prin care se rezolve problema cainilor vagabonzi. in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat un fragment.

VIDEO Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung care din 2004, de cand avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Premierul Victor Ponta declara luni, dupa incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa si oricine vine cu o solutie are tot sprijinul nostru. Reamintim ca ultima lege a cainilor fara stapan, care prevedea posibilitatea eutanasierii, adoptata in Parlament in noiembrie 2011, a fost contestata de USL la Curtea Constitutionala si declarata neconstitutionala. Reamintim de asemenea ca ordonantele de urgenta pot fi atacate la Curtea Constitutionala doar de catre Avocatul Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Anastasiu Crisu, numit in functie la propunerea USL.

VIDEO Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o Ordonanta de Urgenta prin care sa stabileasca un termen rezonabil in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de caini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung care din 2004, de cand avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Premierul Victor Ponta declara luni, dupa incidentul in urma caruia un copil de patru ani a murit muscat de caini intr-o zona periferica din sectorul 2, ca problema cainilor comunitari este una extrem de serioasa si oricine vine cu o solutie are tot sprijinul nostru. Reamintim ca ultima lege a cainilor fara stapan, care prevedea posibilitatea eutanasierii, adoptata in Parlament in noiembrie 2011, a fost contestata de USL la Curtea Constitutionala si declarata neconstitutionala. Reamintim de asemenea ca ordonantele de urgenta pot fi atacate la Curtea Constitutionala doar de catre Avocatul Poporului. Actualul Avocat al Poporului este Anastasiu Crisu, numit in functie la propunerea USL. Basescu: Nu declansez acum referendum privind Rosia Montana. De acum inainte, pozitiile mele vor fi neutre fata de proiect.

Traian Basescu: Fac apel la Guvern sa emita o OUG prin care sa stabileasca un termen in care iubitorii de caini sa ia maidanezii acasa, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, seara, Guvernului sa emita o Ordonanta de urgenta prin care sa stabileasca un termen scurt sau rezonabil in care iubitorii de ciini sa ia cainii maidanezi acasa, sa-i tina in tarcul lor, dupa care cei care nu au fost adoptati sa fie imediat eutanasiati. Castrarea e o solutie pe termen lung, care din 2004 de cind avem noua legislatie in vigoare, s-a dovedit ca nu da rezultate, a adaugat seful statului. Traian Basescu a abordat si tema Rosia montana, afirmand ca Am precizat si eventualitatea in care as organiza referendum: in cazul in care in urma dezbaterilor din Parlament societatea ar fi fragmentata pe tema Rosia Montana, in momentul in care as primi legea la promulgare si legea ar provoca falii in societate, cu certitudine nu as promulga legea fara un referendum. In ceea ce priveste pozitia Romaniei legata de criza din Siria, Traian Basescu spune ca In aceasta faza, Romania considera ca trebuie sa aiba o atitudine prudenta, iar la momentul la care aliatii ar decide sa ia masuri prin care sa dea un semnal Damascului ca este de netolerat utilizarea gazelor toxice, Romania se va solidariza cu aliatii sai.

Traian Basescu: Guvernul a gresit cand a trimis proiectul Rosia Montana in Parlament. Nu am nicio problema sa declansez un referendum in acest sens (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu in exclusivitate pentru Adevarul ca Guvernul Ponta a gresit cand a trimis proiectul Rosia Montana in Parlament, lucru ce a generat proteste.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )