Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu: Avem DATORIA de a pastra si de a cultiva limba romana. ...

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Avem DATORIA de a pastra si de a cultiva limba romana. ...

In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane. Presedintele Traian Basescu le-a transmis tuturor vorbitorilor de limba romana cat de important este sa o pastreze asa cum este. In data de 31 august sarbatorim, incepand din acest an, Ziua Limbii Romane, o zi in care romanii si vorbitorii limbii romane de pretutindeni cinstesc unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. In lume traiesc, astazi, in jur de 30 de milioane de vorbitori . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii nationale

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj plin de felicitari si urari romanilor, cu ocazia Zilei Limbii Romane, prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit presedintelui, limba.

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.

Traian Basescu, in vizita oficiala in Slovacia.

Presedintele Traian Basescu face, miercuri si joi, o vizita oficiala in Slovacia, urmand sa aiba intrevederi cu omologul slovac, Ivan Gasparovic, cu presedintele Parlamentului, Pavol Paska, si sa depuna o coroana de flori la Cimitirul Militar al Armatei Romane din Zvolen, relateaza Mediafax. Citeste si Presedintele Traian Basescu a decorat un veteran de razboi din Slovacia. Vezi de ce Potrivit programului publicat de Presedintie, Traian Basescu va fi primit, miercuri, la ora .

Adrian Ursu: Institutia pe care se bazeaza sistemul ticalos al lui Traian Basescu este frica

Institutia fricii este principalul instrument pe care se bazeaza sistemul ticalos al lui Traian Basescu, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu in cadrul emisiunii 100 de minute de la Antena 3. Traian Basescu a.

Elena Udrea: Traian Basescu pare sa fie la o a doua tinerete politica / Basescu este solutia pentru consolidarea fortelor de centru-dreapta

Traian Basescu a reusit, intr-o singura iesire publica, sa faca mai mult decat intreaga Opozitie in 16 luni de la instalarea in functie a Guvernului USL. I-a demascat pe Victor Ponta si Crin Antonescu drept niste impostori politici, care paraziteaza spatiul public romanesc. Fara a folosi nici macar un cuvant de ocara, i-a aratat in toata splendoarea lor: goi de continut, ranchiunosi, avizi dupa imagine, insetati de putere si obsedati de functii. Niste politicieni marunti, care i-au mintit pe romani, si-au intors fata de la oameni si guverneaza exclusiv pentru propria camarila si atingerea propriilor ambitii, scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Antonescu: Marea noastra batalie NU ESTE cu Traian Basescu, ci cu asteptarea pe care noi insine am generat-o

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sambata ca mare problema cu care se confrunta Uniunea Social Liberala este reprezentata de asteptarile electoratului, punctand ca presedintele Traian Basescu.

Adrian Nastase sustine ca solutia radicala, suspendarea lui Traian Basescu, ar bloca actul de guvernare

Fostul prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat vineri seara ,in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca aplicarea solutiei radicale, a incercarii a unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu ar duce la blocarea actului de guvernare.

Traian Basescu vine luni, de la ora 10.00, la Adevarul Live. Adresati-i intrebari Presedintelui!

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 2 septembrie, incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Intra in dialog cu seful statului!.

Traian Basescu a transmis un mesaj familiilor romanilor implicati in accidentul din Ungaria

Presedintele Traian Basescu a transmis vineri un mesaj familiilor cetatenilor romani care si-au pierdut viata, precum si romanilor raniti in accidentul rutier petrecut vineri in Ungaria.

ACCIDENT UNGARIA: Presedintele Traian Basescu transmite condolenate victimelor accidentului.

Presedintele Traian Basescu a trasmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria. Cum s-a produs ACCIDENTUL in care au murit TREI romani si au fost raniti alti 18 Am primit cu profunda tristete vestea despre accidentul petrecut in aceasta dimineata in Ungaria in care si-au pierdut viata trei cetateni romani, iar alte 18 persoane au fost grav ranite. Doresc sa adresez sincere condoleante familiilor victimelor si sa imi exprim, .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )