Libnet.ro
UNICEF

12:30

Traian Basescu: Cer public demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, pentru obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD. Institutia a cedat (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Cer public demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, pentru obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD. Institutia a cedat (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni seara, demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, dupa incidentele produse de la plimbarea angajatilor si sustinatorilor Antena 3, cand o jurnalista B1 TV a fost. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu: Au fost puse sub control politic o serie de institutii si au fost emise acte normative care pot afecta grav desfasurarea alegerilor / Cer public demiterea imediata a comandantului Jandarmeriei

Presedintele Traian Basescu a acuzat luni seara guvernul Victor Ponta ca a adoptat o serie de ordonante de urgenta si decizii care pot afecta grav desfasurarea alegerilor prezidentiale, de la alocarea banilor publici pentru racolarea primarilor, la traseismul politic si mergand pana la functionarea Consiliului National al Audiovizualului, a Avocatului Poporului sau obedienta Jandarmeriei fata de putere.

Basescu: Cer demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni, demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o obedienta excesiva in functionarea acestei institutii.

Basescu: Cer demisia sau demiterea imediata a comandantului Jandarmeriei

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca cere demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei. Seful statului a reclamat o obedienta excesiva in functionarea acestei institutii. Cele mai.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Subiectiv. Motivele suspendarii lui Traian Basescu

Traian Basescu este acuzat, in cererea de suspendare facuta de Calin Popescu Tariceanu, ca si-a asumat public si a actionat clar ca presedinte de facto al Partidului Miscarea Populara. Mai mult, Basescu s.

VIDEO Ilie Sarbu, intrebat ce castiga cetatenii din suspendarea lui Traian Basescu: Nimic. Aici nu e vorba de cetateni

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a fost intrebat, luni, ce castiga cetateanul roman din suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, el raspunzand: Nimic. Aici nu e vorba despre cetateni, ci despre ambitia lui Basescu, potrivit Mediafax.

De ce vrea Tariceanu sa-l suspende pe Traian Basescu: A fost necivilizat, s-a erijat in seful PMP si a intervenit la Bruxelles in chestiunea comisarului roman

Calin Popescu Tariceanu a explicat in cererea de suspendare care sint motivele pentru care a initiat procedura de suspendare din functie a presedintelui. Seful Senatului a invocat trei presupuse incalcari ale Constitutiei: intrarea lui Traian Basescu in lupta politica alaturi de PMP, o interventie a presedintelui Basescu la seful Comisiei Europene in chestiune comisarului roman, precum si promovarea de raporturi institutionale in forme necivilizate cu participantii la viata publica.

DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Vezi atasat DOCUMENTUL OFICIAL in care Calin Popescu Tariceanu enunta motivele pentru care Traian Basescu trebuie suspendat.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motivele suspendarii lui Traian Basescu. Trebuie sanctionat indiferent de calendarul politic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre motivele pentru care a initiat un nou demers pentru suspendarea lui Traian Basescu. in luna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )