Libnet.ro
UNICEF

22:30

TRAIAN BASESCU: Comisia Europeana a actionat prost in cazul pandemiei Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Comisia Europeana a actionat prost in cazul pandemiei Covid-19

Fostul presedinte Traian Basescu - actual deputat european - considera ca actiunea initiala a Comisiei Europene privind prevenirea raspandirii pandemiei Covid-19 pe batranul continent a fost una ineficienta, care a avut un efect devastator. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, despre reactia la pandemia de coronavirus: Comisia Europeana a actionat prost si fiecare stat UE a gestionat criza cum l-a dus capul, dezordonat. Nimic nu va mai fi ca inainte (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nimic nu va mai fi la fel dupa pandemia de coronavirus, iar un motiv ar fi ca politicienii au inteles doua lucruri: ca dupa ce au facut ce au vrut cu natura, acum ace.

Traian Basescu despre pandemia de coronavirus: Fiecare stat UE a gestionat criza cum l-a dus capul, dezordonat Nimic nu va mai fi ca inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1TV ca nimic nu va mai fi la fel dupa pandemia de coronavirus. Traian Basescu mai spune ca toate statele europene inclusiv Romania au actionat prost, dezordonat si cu intarziere.

COMISIA EUROPEANA: Indicatiile geografice reprezinta un tezaur european in valoare de 75 miliarde de euro

Produsele agroalimentare si bauturile protejate de Uniunea Europeana ca indicatii geografice IG) reprezinta o valoare a vanzarilor de 74,76 miliarde de euro, se arata intr-un studiu publicat luni de Comisia Europeana. Peste o cincime din aceasta suma provine din exporturile in afara Uniunii Europene. Studiului a evidentiat ca valoarea vanzarilor unui produs cu denumire protejata este, in medie, de doua ori mai mare decat in cazul produselor similare fara niciun fel de certificare.

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

Traian Basescu: IMM-urile pot face masti si halate pentru sectorul medical, dar trebuie implicate si in marile proiecte de infrastructura

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca Romania trebuie sa dea drumul la marile proiecte de infrastructura, finantate din imprumuturi masive, aratandu-se convins ca ministrul de Finante va face acest lucru.

Traian Basescu: Testarea atat de putina este o crima organizata. Sunt oameni care mor sufocati in casele lor si nu-i stie nimeni

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca numarul mic de teste pentru COVID-19 este o crima organizata, afirmand ca din cauza testarilor putine sunt oameni care mor sufocati in casele lor si nu-i stie nimeni ca au murit de coronavirus.

Platforma europeana de date despre COVID-10 pentru cercetatori lansata de Comisia Europeana

O platforma europeana de date privind COVID-19 a fost lansata de Comisia Europeana pentru cercetatori, care vor putea stoca acolo si distribui seturi de date, cum ar fi secvente de ADN, structuri proteice, date din cercetarile preclinice si studiile clinice, precum si date epidemiologice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )