Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, la Congresul Avocatilor: Actul de justitie, in continuare blocat in Parlament. inca ne lipseste cultura despre justitie

B1 B1,
Traian Basescu, la Congresul Avocatilor: Actul de justitie, in continuare blocat in Parlament. inca ne lipseste cultura despre justitie

Presedintele Traian Basescu s-a aflat, vineri dimineata, la Congresul Avocatilor, ocazie cu care a acuzta faptul ca actul de justitie este in continuare blocat in Parlament, iar incorectitudinea notarului. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu la Congresul avocatilor: Inca ne lipseste o cultura a justitiei. Vedem blocarea actului de justitie in Parlament, prea multe institutii nu aplica hotarari judecatoresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanilor inca le lipseste o cultura a justitiei, aratand ca prea multe institutii isi permit sa nu aplice hotarari judecatoresti, de la Parlament, care blocheaza actul de justitie, pana la administratiile locale. Din pacate ce ne lipseste este cultura despre justitie - si vedem asta in mass-media in fiecare zi. Presedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat in conditiile in care a castigat de cateva ori Cupa Campionilor Europeni. Nu a existat niciun om politic care sa spuna scoateti-l pentru ca a castigat niste trofee. La noi au fost si sunt adevarate campanii. E proba diferentei de cultura a populatiei, a mass-media legat de actul de justitie, de respectul pentru hotararile justitiei, a aratat seful statului.

Traian Basescu, la Congresul Avocatilor: Judecatorul, procurorul, avocatul - au crescut in credibilitate, dar inca ne lipseste cultura despre justitie

Presedintele Traian Basescu s-a aflat, vineri dimineata, la Congresul Avocatilor, ocazie cu care a vorbit despre progresele inregistrate de sistemul de justitie din Romania, spunand ca Romaniei ii lipseste.

Basescu, la congresul avocatilor: Fiica mea Ioana n-a rezistat ca avocat. Romanilor le lipseste o cultura a justitiei

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanilor inca le lipseste o cultura a justitiei, aratand ca prea multe institutii isi permit sa nu aplice hotarari judecatoresti, de la Parlament,.

Traian Basescu, despre justitie: Daca ma uit la justitia din 2000 si la cea din 2014, puteti fi mandri de progrese

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Congresul Avocatilor din Romania, ca, uitandu-se la justitia din 2000 si cea din 2014, atat avocatii cat si judecatorii si procurorii pot fi mandri de.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

Becali: Ii multumesc lui Traian Basescu

Gigi Becali a reactionat dupa ce presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat vineri ca nu il va gratia pe patronul Stelei.

Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la summit-ul UE privind romii, din 4 aprilie

Presedintele Traian Basescu se afla pe lista vorbitorilor la cel de-al treilea summit al Uniunii Europene privind romii, din 4 aprilie, informeaza Comisia Europeana. Summit-ul privind problema romilor va avea loc.

Traian Basescu participa sambata la gala Entrepreneurship 2014 de la Brasov

Presedintele Traian Basescu participa sambata, de la ora 14:30 la gala de premiere a Entrepreneurship 2014, desfasurata in Aula Universitatii Transilvania din Brasov, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )