Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, la Consiliul European: CE semnaleaza ca Romania are o productivitate a muncii foarte scazuta

B1 B1,
Traian Basescu, la Consiliul European: CE semnaleaza ca Romania are o productivitate a muncii foarte scazuta

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri, prerogativele noului buget al Uniunii Europene pentru 2014-2020, adoptat joi noapte, care va permite mai ales finantarea masurilor impotriva somajului in randul. continuă pe B1

Basescu: Consiliul European a stabilit ca Autoritatea Bancara Europeana trebuie sa fie functionala pana la 1 ianuarie 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca la Consiliul European s-a stabilit ca Autoritatea Bancara Europeana trebuie sa fie functionala pana pe 1 ianuarie 2014. in primul rand,.

Traian Basescu, la Consiliul European: Banii din programele europene neimplementate vor fi cheltuiti pentru tinerii someri

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri, prerogativele noului buget al Uniunii Europene pentru 2014-2020, adoptat joi noapte, care va permite mai ales finantarea masurilor impotriva somajului in randul.

Traian Basescu, despre esecul Nabucco: Am informat Consiliul European ca Romania isi va redefini politica energetica fara a astepta aprobarea nimanui

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri ca a informat Consiliul European, dupa esecul proiectului Nabucco, ca Romania isi va redefini politica energetica plecand de la propriile sale resurse si fara a astepta aprobarea nimanui.

Traian Basescu sustine ca Romania are 400 de milioane de euro alocate pentru diminuarea somajului in randul tinerilor

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca Guvernul trebuie sa adopte o strategie de reducere a somajului in randul tinerilor pe care s-o prezinte pana in ianuarie 2014, in conditiile in care Consiliul European va aloca sase miliarde de euro statelor membre, in vederea crearii de locuri de munca.

Traian Basescu, dupa Consiliul European: Romania isi va redefini politica energetica dupa esecul Nabucco

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului European ca Romania isi va redefini politica energetica dupa esecul Nabucco si ca va lua in calcul exploatarea propriilor sale resurse fara sa mai astepte aprobari externe.

Presedintele Basescu participa la Consiliul European de vara de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la lucrarile ConsiliuluiEuropean de vara de la Bruxelles. Principalele teme abordate vor fi combaterea somajului in randul tinerilor si.

Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European de vara de la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu va participa, joi si vineri, la lucrarile Consiliului European de vara de la Bruxelles, pe agenda caruia se afla cadrul financiar multianual 2014-2020, discutarea Semestrului european,.

Traian Basescu, acuzat de INSTIGARE la URA si agravarea rasismului

Traian Basescu este acuzat de discriminare de mai multe organizatii pentru drepturile romilor. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat in legatura cu mai multe declaratii ale.

Traian Basescu, prezent la reuniunea Consiliului European

Presedintele Traian Basescu va fi prezent joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de vara.

Presedintele Traian Basescu participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European

Presedintele Traian Basescu, va participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European de vara de la Bruxelles, anunta Administratia Prezidentiala. Pe agenda reuniunii Consiliului European sunt incluse,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )