Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu nu crede ca Guvernul PNL va pica

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu nu crede ca Guvernul PNL va pica

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca PSD nu va reusi sa obtina suficiente voturi . continuă pe România Liberă

Traian Basescu demasca planurile PSD: Lucrurile au fost aranjate

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu nu crede ca motiunea PSD impotriva guvernului Orban va trece. Basescu e convins ca liderul PNL nu a facut nicio intelegere cu seful PSD si ca vom avea.

Traian Basescu, despre cazul Ditrau: E vina UDMR, asa fac si cu romanii. Hunor e antiroman

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a precizat ca in cazul de la Ditrau, in care doi sri-lankezi au fost refuzati de comunitate, vina ar apartine propagandei UDMR. Basescu spune ca in acelasi mod se procedeaza si cu romanii.

Traian Basescu, revoltat de situatia din insulele grecesti: Doamna comisar, mor copii in Europa din cauza mizeriei (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a facut apel la Comisia Europeana, intr-o interventie in Prlamentul European, sa ia masuri in cazul copiilor refugiati care traiesc in conditii inumane in insulele.

Valeriu Zgonea, 3 ani de inchisoare cu executare. De ce este condamnat fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a primit o lovitura, la inceput de saptamana. Valeriu Zgonea a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, fiind vorba de o sentinta cu executare, pronuntata de judecatori. Condamnarea a fost pronuntata pe 3 februarie, de Tribunalul Bucuresti, intr-un dosar de trafic de influenta in care era vizat. Valeriu Zgonea, .

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea PSD) a fost condamnat luni la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi intervenit in favoarea angajarii unei persoane intr-o functie de conducere in Ministerul pentru Societatea Informationala. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )