Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu: Dan Barna are abordare de penal

B1 B1,
Traian Basescu: Dan Barna are abordare de penal

Traian Basescu a declarat ca Dan Barna insusi a avut o abordare de penal atunci cand a sustinut, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere, ca judecatorii constitutionali sunt varful de lance al. continuă pe B1

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacta, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Basescu, atac la liderul USR: Dan Barna are o abordare de penal. Nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat, duminica, pe presedintele USR Dan Barna despre care a spus ca are o abordare de penal ce nu poate nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale. Afirmatiile lui Basescu vin ca replica dupac e liderul USR a afirmat despre magistratii CCR ca sunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca.

Traian Basescu il critica dur pe Barna: Are o abordare de penal. Nu poti sa ai pretentia sa fii presedinte cu o asemenea declaratie

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat dur pe presedintele USR Dan Barna dupa ce acesta din urma a afirmat despre magistratii CCR casunt varful de lance al penalilor din politica romaneasca, spunand ca nu poate avea pretentia de a candida la prezidentiale cu o asemenea abordare.

Ciolos: Dan Barna are toate sansele sa devina presedintele Romaniei. Eu am experienta guvernarii

Dacian Ciolos a declarat, vineri seara, ca alianta USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna sa fie candidatul la alegerile prezidentiale, iar el sa fie desemnat premier, dupa ce alianta 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare, relateaza Mediafax.

Dancila, la Sibiu: Organizatia are o lupta foarte mare, stiind ca de aici este si domnul presedinte Klaus Iohannis si candidatul USR, Dan Barna

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, sambata seara, la Sibiu, ca organizatia judeteana are o lupta foarte mare la alegerile prezidentiale, stiind ca din acest judet provin atat presedintele Klaus Iohannis, care candideaza din nou, cat si candidatul USR, Dan Barna. Dancila sustine ca PSD trebuie sa plece in lupta pentru aceste alegeri cu multa incredere si, prin implicare, organizare, comunicare si proiectele pe care le are sa castige.

Traian Basescu: Iohannis ar fi dezavantajat de un tur doi al prezidentialelor cu Dan Barna, dar ar castiga fara emotii o finala cu Dancila Cu cine va vota fostul presedinte

Traian Basescu considera ca presedintele Iohannis ar fi dezavantajat de o intalnire cu Dan Barna, liderul USR, intr-un eventual tur doi al alegerilor prezidentiale, dar sustine ca seful statului ar castiga.

Mihai Fifor, atac la adresa lui Dan Barna: Avem datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Nu va vom permite sa dati foc tarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, il ataca pe liderul USR, Dan Barna. Fifor scrie pe Facebook ca PSD are datoria de a nu lasa tara pe mana unor aventurieri superficiali. Liderul Partidului Lozinca -.

Dan Barna: Provocarea viitorului presedinte va fi aceea de a contribui la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca provocarea celui care va fi ales presedinte al Romaniei dupa scrutinul din aceasta toamna va fi aceea de a contribui, in masura competentelor pe care le are, la generarea unei majoritati in Parlament care sa duca la caderea acestui Guvern.

Dan Barna, provocat de PSD la un pariu. Va accepta?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele USR, Dan Barna, lupta pentru protejarea intereselor proprii si ale celor care vor sa readuca in Romania Guvernul si Premierul 0. Barna.

Cine e Dan Barna, candidatul USR-PLUS la prezidentiale

Dan Barna, candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la prezidentiale, e parlamentar la primul mandat, care in timpul guvernarii tehnocrate a fost secretar de stat. Barna a preluat sefia USR in 2017, la cateva luni dupa demisia lui Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )