Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu, despre afectiunea lui Dragnea: Am vazut ca mari doctori au ajuns Codrin Stefanescu si caraghiosul celalalt, Radulescu mitraliera

B1 B1,
Traian Basescu, despre afectiunea lui Dragnea: Am vazut ca mari doctori au ajuns Codrin Stefanescu si caraghiosul celalalt, Radulescu mitraliera

Fostul presedinte Traian Basescu, care a trecut printr-o operatie de hernie de disc in 2006 pe cand se afla la Palatul Cotroceni, a declarat, luni seara, ca Liviu Dragnea ar trebui sa se opereze neaparat daca. continuă pe B1

Traian Basescu, despre constructia tronsonuluide autostrada Comarnic-Brasov: A fost o spaga mascata data unei companii. incepand din 2007, intarzierea programului pe autostrazi a fost o crima(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, de ce Romania nu are autostrazi. Totul, in contextul in care fenomenul sieu.

Tomac (PMP): Cu Traian Basescu primul pe lista de la alegerile europarlamentare, vrem sa obtinem un scor de 10%

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca formatiunea sa isi propune sa obtina un scor de 10% la alegerile europarlamentare din luna mai, cu Traian Basescu primul pe lista, potrivit Agerpres. La.

Dialog intre Micutzu si un fan PSD, despre averea lui Dragnea: Dansul de cati ani munceste, de 500? E vampir cumva? (VIDEO)

Micutzu, invitatul special la iUmor in weekend, a facut senzatie cu momentele sale de stand up comedy! intr-un dialog cu un fan PSD despre averea lui Liviu Dragnea, Micutzu a ajuns la concluzia ca.

Codrin Stefanescu despre starea lui Dragnea: Pacientul refuza operatia. Ca orice barbat, nu suporta operatiile

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, pentru HotNews. ro, ca doctorii i-au recomandat presedintelui PSD operatia insa acesta a refuzat. Potrivit secretarului general al PSD, Dragnea a fost diagnosticat de medici cu dubla hernie de disc si i s-a recomandat operatia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4793 seconds )