Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica. continuă pe B1

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primarie: Decizia mea este luata, dar nu consider oportun sa va spun ce decizie am luat

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta ce hotarare a luat la momentul potrivit, relateaza Agerpres.

Basescu pune tunurile pe Blaga si vorbeste despre candidatura la primaria generala: Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei candida

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat dur intr-un mesaj pe Facebook pe Vasile Blaga si a spus ca este gata sa intre in cursa pentru Primaria Generala daca va candida si copresedintele PNL.

Traian Basescu a anuntat in ce conditii candideaza la Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a adresat in aceasta seara un mesaj copresedintelui PNL Vasile Blaga: Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie, anunta tu ca vei ca.

Theodor Stolojan considera ca Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Theodor Stolojan considera ca fostul presedinte Traian Basescu nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Municipiului Bucuresti.

Vasile Blaga: Basescu nu va candida la Primaria Capitalei pentru ca are spirit de conservare. E un politician cu calitati, dar vremea sa s-a dus

Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca Traian Basescu nu va candida la Primaria Capitalei din spirit de conservare si ca, in ciuda faptului ca e un politician cu calitati, vremea fostului presedinte s-a dus.

Basescu, intrebat despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Asta vedem

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Pitesti, ca pana in acest moment nu a luat o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, potrivit.

Traian Basescu pastreaza misterul cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei

Fostul presedinte si liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu: Am luat decizia in privinta eventualei candidaturi la Primaria Capitalei

Traian Basescu, presedintele PMP, a afirmat, duminica, la Romania TV, ca a luat o decizie privind o candidatura a sa la postul de primar general al Bucurestilor. Fiti convinsa ca decizia mea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )