Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, despre cazul Gala Bute: Cred ca Elena Udrea are sanse sa fie achitata. Sper sa aiba parte de o judecata corecta. E un dosar cusut cu multa ata alba (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre cazul Gala Bute: Cred ca Elena Udrea are sanse sa fie achitata. Sper sa aiba parte de o judecata corecta. E un dosar cusut cu multa ata alba (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit joi seara in platoul Stirilor B1 TV despre dosarul Gala Bute, al carui ultim termen a avut loc miercuri, iar procurorii au cerut pedepse orientate catre maxim pentru. continuă pe B1

Avocatul Alexandru Chiciu, despre dosarul Gala Bute: Procurorii spun ca Elena Udrea a luat mita, dar se mai cerceteaza daca Gardean a dat (VIDEO)

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dosarul Gala Bute, al carui ultim termen a avut loc miercuri, intanta urmand a pronunta.

Victor Ponta, despre dosarul Gala Bute: Elena Udrea putea sa omoare linistita trei oameni ca primea tot 21 de ani!! Asta nu e Justitie - ci doar rafuiala politica!

Miercuri a avut loc ultimul termen din dosarul Gala Bute, procurorii cerand maximul de pedeapsa pentru Elena Udrea. Astfel, fostul ministru al Turismului risca o pedeapsa de pana la 21 de an.

Procurorii DNA cer pedeapsa maxima pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute. Fosta sefa de la Ministerul Turismului: Ma astept ca in acest dosar sa fiu achitata. Nu cred ca se pot da condamnari pentru denunturi mincinoase, neprobate doi ani in instanta

Dosarul Gala Bute, in care este acuzata si Elena Udrea pentru abuz in serviciu, se apropie de final, la termenul de miercuri fiind audiat Felix Tataru, existand posibilitatea ca in aceeasi zi instanta sa ramana in pronuntare.

Eu cred ca sunt sanse ca Udrea sa fie achitata in dosarul Gala Bute. Mircea Badea: Dosarul e o porcarie. DNA nu a venit cu probe

Situatie incredibila, miercuri, in sala de judecata in care se desfasoara ultimul termen in dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fost acuzata de fapte pe care nu le mai putea comite.

Instanta suprema ar putea pronunta in 13 martie decizia in dosarul Gala Bute/ Elena Udrea: Am un sentiment bun

Instanta suprema ar putea pronunta in 13 martie decizia in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea este judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene, anunta News. ro. Udrea a spus miercuri seara, la iesirea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc ultimul termen in acest dosar, ca are un sentiment bun si ca s-a bucurat ca este un complet format din femei, pentru ca acestea sunt mai curajoase.

Pronuntarea sentintei din dosarul Gala Bute, pe 13 martie. Elena Udrea: La ultima fapta nici macar nu mai eram ministru(VIDEO)

Pronuntarea sentintei in dosarul Gala Bute se va face pe 13 martie, informeaza B1 TV. La iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, Elena Udrea a declarat ca a constata ca.

Miercuri se judeca ultimul termen al dosarului Gala Bute. Elena Udrea: Nu am emotii pentru astazi

Dosarul Gala Bute, in care este acuzata si Elena Udrea pentru abuz in serviciu, se apropie de final, la termenul de miercuri fiind audiat Felix Tataru, existand posibilitatea ca in aceeasi zi instanta sa ramana in pronuntare.

Emotii pentru Elena Udrea: Judecatorii ar putea anunta miercuri decizia pe fond in dosarul Gala Bute (VIDEO)

La inalta Curte de Casatie si Justitie va avea loc miercuri ultimul termen din dosarul Gala Bute in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este judecata pe.

DNA cere pedeapsa maxima pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute: Fostul ministru risca 21 de ani de inchisoare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut miercuri pedepse spre maximul prevazut de lege pentru inculpatii din dosarul Gala Bute la ultimul termen pe fond de la inalta Curte de Casatie.

Udrea, la ultimul termen din Gala Bute: Ma astept sa fiu achitata. Nu pot fi condamnata pe denunturi mincinoase. Felix Tataru, martor in dosar

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a declarat miercuri, inaintea ultimului termen din dosarul Gala Bute, ca se asteapta sa fie achitata, pentru ca nu crede ca poate fi condamnata pe denunturi mincinoase.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )