Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre Gabriel Oprea: Modul in care s-a comportat m-a dezgustat

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre Gabriel Oprea: Modul in care s-a comportat m-a dezgustat

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, l-a criticat, luni, pe ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre reactia fata de ambasadorul SUA: Destabilizarea Romaniei e un risc major care nu face bucurie decat Moscovei

Traian Basescu a argumentat luni ca i s-a parut o greseala incercarea ambasadorului SUA, Hans Klemm, de a stimula ramanerea in piata a manifestantilor din Bucuresti, in conditiile in care Romania se afla intr-o zona de maxima destabilizare iar de acest lucru nu se poate bucura decat Rusia.

Traian Basescu, despre viitorul premier: Cea mai buna solutie este Dacian Ciolos

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, luni, ca un prim ministru viabil ar putea fi Dacian Ciolos.

Gabriel Oprea, despre cum a ajuns general si profesor la 40 de ani: Am cautat sa am cat de cat acoperire

Vicepremierul Gabriel Oprea a vorbit intr-un interviu acordat in 2012 despre cum a devenit general si profesor la varsta de 40 de ani. Oprea arata ca pentru a ajunge profesor nu a parcurs toate etapele de acordare a titlurilor didactice pentru ca nu era obligatoriu, fiind cercetator stiintific. Totodata, vicepremierul a vorbit despre cum a ajuns general la propunerea fostului premier Adrian Nastase.

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern, premierul interimar Sorin Cimpeanu preia si ministerul de Interne si delega atributiile catre Ilie Botos

Gabriel Oprea a demisionat luni din functia de ministru de Interne, pierzand automat si functia de vicepremier. Demisia a ajuns la Senat luni, in conditiile in care Oprea este si senator si la Senat se afla o motiune simpla impotriva sa, depusa de liberali. Oprea participase saptamana trecuta la o sedinta de Guvern dupa demisia premierului Victor Ponta, dar a anuntat ulterior ca a fost ultima sedinta la care ia parte. UPDATE 4: Cimpeanu a delegat atributiile de ministru al Internelor catre secretarul de stat Ilie Botos.

Traian Basescu vorbeste despre americani si ambasadori la fel ca Mircea Badea, Crin Antonescu, Cristiana Anghel sau unii parlamentari PSD

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, duminica seara, la B1 TV, o serie de atacuri la adresa ambasadei SUA la Bucuresti si a acuzat faptul catoate firmele mari romanesti au fost pulverizate de lupta anticoruptie. Fostul sef de stat a declarat la B1 Tv ca romanii pot stea cat vor in Piata Universitatii, dar fara indicatiile ambasadorului SUA, adaugand ca reprezentantul Statelor Unite ar fi trebuit chemat la MAE si atentionat. Discursul lui Traian Basescu suna la fel ca mesajele unor lideri din fostul USL, care nu vedeau cu ochi buni activitatea ambasadei SUA de la Bucuresti. Basescu a vorbit la fel ca realizatorul Antena 3 Mircea Badea, care a acuzat distrugerea capitalului romanesc, sau ca senatoarea Cristiana Anghel, care isi dorea convocarea la MAE a reprezentantului SUA.

Gabriel Oprea, demisie oficiala din Guvern

La Biroul Permanent al Senatului a ajuns, astazi, documentul pe care scrie, negru pe alb, ca Gabriel Oprea demisioneaza din functiile de vicepremier si ministru de Interne.

Dosarul politistului Gigina: Gabriel Oprea da, luni, explicatii in Parlament

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, va da, luni, explicatii in Parlament privind accidentul in care a murit politistul Bogdan Cosmin Gigina, care ii deschidea coloana oficiala.

Cine este Ilie Botos, care a preluat conducerea MAI de la Gabriel Oprea

Ilie Botos, caruia Gabriel Oprea i-a delegat atributiile din Ministerul Afacerilor Interne, este secretar de stat in MAI, prin decizia semnata in martie 2014 de premierul demisionar Victor Ponta.

VIDEO O celula de criza cu foarte multe semne de intrebare. Ce a coordonat de fapt Gabriel Oprea inainte sa isi dea demisia

Comitetul pentru situatii speciale de urgenta, adica celula de criza de la guvern, a avut un sef. El se numeste Gabriel Oprea si a fost pana luni, cand si-a depus demisia, ministrul de interne si vicepremierul pentru siguranta nationala.

Gabriel Oprea, demisie oficiala din Guvern

ACTUALIZARE 14:43 Sorin Cimpeanu, in locul lui Gabriel Oprea Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Sorin Cimpeanu sa ocupe interimar atat portofoliul Internelor, cat si pe cel de vicepremier, informeaza surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )