Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu, despre implicarea SRI in dosarele penale: Protocolul a produs efecte si a existat un plan de cooperare DNA - SRI. Asta e dovada! (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre implicarea SRI in dosarele penale: Protocolul a produs efecte si a existat un plan de cooperare DNA - SRI. Asta e dovada! (VIDEO)

Traian Basescu a dat citire miercuri unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care vizeaza dosarul Gala Bute. Detalii AICI). continuă pe B1

Traian Basescu, despre implicarea SRI in dosarele penale: Protocolul a produs efecte si a existat un plan de cooperare DNA - SRI. Asta e dovada!

Traian Basescu a dat citire miercuri unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care vizeaza dosarul Gala Bute. Detalii AICI).

Traian Basescu face public un document secret al SRI care vizeaza Gala Bute: Arata cum ajungeau la politicieni

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, miercuri, un document al SRI, despre care spune ca este strict secret si i-a parvenit in urma cu cateva luni. Documentul, citat de Mediafax, vizeaza dosarul Gala Bute, mentionandu-se clar rolul acestuia si cum functiona relatia cu sistemul judiciar.

Traian Basescu, declaratii EXPLOZIVE despre protocoalele SECRETE: Fostul presedinte a citit dintr-un document al SRI, in Senatul Romaniei (VIDEO)

Traian Basescu a facut, miercuri, in Plenul Parlamentului, dezvaluiri incendiare pe tema colaborarii dintre institutiile din sistemul de justitie si serviciile secrete. Plec de la premisa ca avem nevoie.

Dezvaluire-bomba facuta de Traian Basescu in plenul Senatului

Dezvaluire-bomba facuta de Traian Basescu in plenul Senatului. Fostul presedinte a citit pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, care sustine ca i-a parvenit acum cateva luni. Documentul se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )