Libnet.ro
UNICEF

23:15

Traian Basescu, despre Moise Guran: O panarama. Va fi un rateu in politica, are un mare deficit de caracter

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, despre Moise Guran: O panarama. Va fi un rateu in politica, are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in Alianta USR-PLUS, despre care a afirmat, la Adevarul Live, ca va fi un rateu in politica si ca are un mare deficit de caracter. continuă pe Hotnews

Traian Basescu l-a desfiintat pe Moise Guran: E o panarama. Va fi un rateu in politica. Are un mare deficit de caracter

Intr-un interviu la Adevarul Live, fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in Alianta USR-PLUS, despre care afirma ca va fi un rateu in politica.

Traian Basescu, despre OUG privind anticipatele: Tu esti din Salaj si vrei sa stabilesti cine e parlamentar la Bucuresti? Asta nu se poate (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, despre Ordonanta de urgenta care reglementeaza organizarea alegerilor anticipate din punct de vedere tehnic, publicata pe site-ul Se.

Traian Basescu, despre modificarile la OUG 114, declarate neconstitutionale: Nu cred ca problema e la Curte. CCR nu are dreptul sa faca rabat de la principii (VIDEO)

Europarlamentaul Traian Basescu a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca judecatorii de la Curtea Constitutionala au luat o decizie fireasca prin.

Traian Basescu: Moise Guran e o panarama. Va fi un rateu in politica. El are un mare deficit nu de inteligenta ci de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu s-a lansat intr-un atac dur la adresa lui Moise Guran, proaspat membru in USR de doar o luna dupa o cariera controversata in jurnalist. Acesta i-a prezis o cariera ratata in.

Traian Basescu, despre candidatura sa la Primaria Capitalei: Nu-i pe masa, dar e in aer. Nu se stie daca va cadea pe masa. Nimeni sa nu excluda posibilitatea ca eu sa candidez din nou (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca nu este exclus sa candideze la Primaria Capitalei la alegerile locale din acest an. intrebat daca o candidatura din.

TRAIAN BASESCU LA ADRESA LUI MOISE GURAN: Va fi un rateu in politica. Are un mare deficit de caracter

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat intr-un interviu la Adevarul Live pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat in alianta politica USR-PLUS, afirmand despre acesta ca va fi un rateu in politica.

Traian Basescu, la ALive: Romania si-ar fi permis inca un an cu Dancila. Nu avea ce sa mai strice. Fara un blat PSD-PNL nu pot fi anticipate. Frate Orban, cine te-a pus sa preiei guvernarea cu 20%?

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, la Adevarul Live, ca nu se poate ajunge la anticipate fara un blat intre PSD si PNL si ca liberalii au gresit cand a preluat guvernarea, in conditiile in care tot PSD are majoritate in Parlament. Traian Basescu sustine ca Dancila trebuia lasata inca un an la Putere, astfel incat sa pulverizeze PSD. Traian Basescu si-a prezentat favoritii pentru Capitala si l-a criticat pe Moise Guran.

Eugen Tomac (PMP) il desfiinteaza pe Moise Guran (USR): Ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM. Legat de jocuri, poate ne raspunde la trei intrebari

Eugen Tomac, liderul PMP, sustine ca Moise Guran ataca prin dezinformare, asa cum o facea si la Europa FM, si a demontat minciunile exprimate recent de politicianul USR. Guran ataca prin.

Tomac il acuza pe Moise Guran ca prezenta sondaje USR ca fiind facute la comanda Europa FM. Spune minciuni in lant

Presedintele PMP Eugen Tomac i-a raspuns fostului jurnalist Moise Guran dupa ce acesta din urma a sugerat ca PMP s-ar folosi de Nicusor Dan pentru a fragmenta electoratul Aliantei USR-PLUS si de a fuziona cu PMP. Tomac il acuza pe Guran de dezinformare si afirma ca atunci cand lucra ca jurnalist, acesta lua sondajele IMAS de la USR si le prezenta ca fiind facute la comanda Europa FM.

Moise Guran, criticat de un lider USR. Stelian Ion: Cred ca nu asta ar trebui sa fie rolul tau in USR. Nu mai stiu unde te situezi

Deputatul USR Stelian Ion i-a adus reprosuri colegului sau de partid, Moise Guran, dupa ce acesta din urma a sugerat ca PMP s-ar folosi de Nicusor Dan, candidatul USR la Primaria Capitalei, pentru a fragmenta electoratul Aliantei USR-PLUS, asemanandu-l cu Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidentiale. Iata cum barnistii se pregatesc sa-l injunghie din nou pe Nicusor Dan, a intervenit si acesta din urma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )