Libnet.ro
UNICEF

18:01

Traian Basescu despre problema numirii sefului Statului Major a Armatei: Les s-a dus cu o candidatura care nu indeplinea conditiile din lege

B1 B1,
Traian Basescu despre problema numirii sefului Statului Major a Armatei: Les s-a dus cu o candidatura care nu indeplinea conditiile din lege

Ministrul Gabriel Les s-a dus cu o propunere nelegala de sef al Statului Major al Apararii, iar presedintele Klaus Iohannis a avut dreptate atunci cand a respins-o, a declarat fostul presedinte Traian Basescu,. continuă pe B1

CAB A SUSPENDAT DECRETUL PREZIDENTIAL PRIVIND INTERIMATUL GENERALULUI NICOLAE CIUCA Gabriel Les continua planul de indepartare a sefului Statului Major al Apararii

Generalul Laurian Anastasof, fostul sef al Statului Major al Fortelor Aeriene, a fost numit loctiitor al sefului Statului Major al Apararii Afirmatia amiralului Vergil Chitac, in urma cu o luna, de pe pagina personala de Facebook, se pare ca se adevereste: Armata Romana a cazut la mijloc, in jocul politicienilor.

ARMATA A RAMAS FARA COMANDANT chiar in timpul vizitei sefului NATO la Bucuresti! Instanta a suspendat prelungirea mandatului sefului Statului Major General (VIDEO)

Situatia fara precedent in Romania! Instanta a suspedat prelungirea mandatului sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca. Nu este o decizie definitiva, dar este executorie. Altfel, Armata Romana a.

Basescu: Cea mai inalta functie militara a intrat in jocul politic. Instigatorul a fost Les

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, referitor la conflictul intre presedintele Iohannis si Guvern pe marginea numirii sefului Statului Major al Apararii, ca instigatorul la nereguli a fost ministrul Apararii Gabriel Les.

Constantin Degeratu, despre scandalul din MApN:Nu inseamna ca generalul Ciuca nu mai este seful Statului Major al Apararii

Invitat la Adevarul Live, generalul de armata Constantin Degeratu, fost sef al Statului Major General, a vorbit despre situatia creata de suspendarea prelungirii mandatului sefului Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca.

Traian Basescu, sugestie pentru Klaus Iohannis: Atunci cand ai in fata PSD, necesitatea unui protocol este absoluta

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ar fi nevoie de un protocol de cooperare intre seful statului si Guvern, mentionand ca o situatie in care un astfel de act ar fi necesar este cea a.

Ministrul Apararii: Seful Statului Major al Apararii in acest moment, pana la comunicarea sentintei, este generalul Nicolae Ciuca

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi seara ca generalul Nicolae Ciuca este seful Statului Major al Apararii pana la comunicarea oficiala a sentintei Curtii de Apel Bucuresti,.

Cine ar putea prelua temporar functia de sef al Statului Major al Apararii

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa suspende decretul presedintelui Iohannis prin care a prelungit mandatul comandantului Ciucala conducerea Statului Major al Armatei, solutia nefiind insa.

Interimatul la sefia Statului Major, decis de instanta

Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta, astazi, cu privire la cererea de suspendare a decretului prezidential prin care Klaus Iohannis l-a numit interimar, pe timp de un an, pe generalul cu patru stele Nicolae Ciuca, in fruntea Statului Major General al Armatei Romane.

Scandalul din fruntea Statului Major General al Armatei continua

Presedintele Klaus Iohannis a emis, ieri, decretul privind trecerea in rezerva a generalului-locotenent - cu trei stele Adrian Tonea din Ministerul Apararii Nationale la data de 31 ianuarie 2019. Practic, de maine, seful Statului Major General al Armatei Romane ramane fara loctiitorul Adrian Tonea.

Veste-soc pentru Traian Basescu: Condamnare pentru probleme in campania sa prezidentiala din 2009

Omul de afaceri Giovanni Francesco, fostul iubit al Ioanei Basescu, a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Este vorba despre un proces din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )