Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre reintroducerea armatei obligatorii: O perioada de instruire de 6 luni nu ar prinde rau niciunui tanar barbat din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre reintroducerea armatei obligatorii: O perioada de instruire de 6 luni nu ar prinde rau niciunui tanar barbat din Romania (VIDEO)

Fostul presedintele Traian Basescu a sustinut, in emisiunea Se intampla acum de pe B1TV, ca el este de acord cu reintroducerea armatei obligatorii astfel incat fiecare tanar sa aiba parte de o perioada. continuă pe B1

Traian Basescu, despre afirmatia lui Iohannis ca este aproape hotarat sa convoace un referendum: Cum sa risti cand stii ca CCR iti da in cap cu Constitutia?

Traian Basescu a declarat ca daca ar mai fi presedintele Romaniei, nu ar risca pe chestiuni de justitie si nici pe celebra intrebare cu fara penali in functii publice. Declaratia fostului sef de.

Traian Basescu, despre cazul retragerii acreditarilor de la Ministerul Justitiei: Tudorel a luat-o razna. Revino-ti omule!

Fostul presedinte Traian Basescu intervine in scandalul provocat de Tudorel Toader dupa ce a retras acreditarile la Ministerul Justitiei in cazul jurnalistilor Ovidiu Oanta, de la Pro Tv, si Ionela Arcanu, de.

Traian Basescu, despre cum l-a pedepsit pe Mircea Marian cand s-au certat: Cand inca mai aveam avion nu l-am luat intr-o deplasare. Mi-am facut un cuc! (VIDEO)

In conditile in care Tudorel Toader a luat vineri masura retragerii acreditarii a doi jurnalisti care i-au pus mereu intrebari incomode, fostul presedinte Traian Basescu a povestit, foarte amuzat, un episod.

Basescu, despre Valcov, Teodorovici si Dragnea: Primul e cel mai nesanatos lucru care se putea intampla, al doilea e discotecar, iar al treilea incult economic

Fostul presedinte Traian Basescu a facut marti seara cateva declaratii legate de politicienii care se ocupa de economia Romaniei, afirmand ca Darius Valcov este cel mai nesanatos lucru care se putea intampla, Teodorovici este discotecar, iar Dragnea incult economic.

TRAIAN BASESCU: Tudorel a luat-o razna

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca ministrul Tudorel Toader, care a refuzat acreditarile unor jurnalisti, a luat-o razna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )