Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu, despre restructurarea Guvernului: Se va intra intr-o criza pe care nici Constitutia n-a prevazut-o. Presedintele va fi intr-o situatie fara precedent (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre restructurarea Guvernului: Se va intra intr-o criza pe care nici Constitutia n-a prevazut-o. Presedintele va fi intr-o situatie fara precedent (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Stirilor B1 Tv, ca, in opinia sa PSD nu a renuntat definitiv la ideea restructurarii Guvernului, iar daca se va ajunge la un vot in Parlament, vom. continuă pe B1

Basescu, despre restructurarea Guvernului: Se va intra intr-o criza pe care nici Constitutia n-a prevazut-o

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, la B1 Tv, ca, in opinia sa, PSD nu a renuntat definitiv la ideea restructurarii Guvernului, iar daca se va ajunge la un vot in Parlament, vom asista la o situatie fara precedent, in care seful statului va primi trei propuneri trecute de votul legilsativ, pe care le-a respins deja la remanierea directa si, in mod normal, va merge la Curtea Constitutionala.

Traian Basescu: PSD a bagat tara in criza politica pentru ca trei portofolii importante sunt ocupate de interimari. Presedintele o saii calce in picioare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, in cadrul Stirilor B1 Tv, ca refuzul presedintelui de a accepta propunerile celor tri ministri era un lucru previzibil. Senatorul PMP afirma ca PSD.

Serban Nicolae: Miercuri dam votul in Parlament pe aceasta remaniere care sa insemne si restructurarea Guvernului

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, la Romania TV, ca luni a avut loc o sedinta a coalitiei in care s-a decis ca miercuri sa fie dat votul in Parlament pe restructurarea Guvernului.

Traian Basescu (PMP): Dragnea a declansat cea mai stupida remaniere din istoria postdecembrista. Mare nemernic!

Traian Basescu avertizeaza ca Liviu Dragnea declansaza inutil o criza politica!, cu scopul de a-si arata puterea in fata parrtidului. Fostul pre;edinte, candidatPMP la europarlamentare, spune.

Basescu, despre Ilie Nastase: Ce a fost si ce a ajuns, saracul....

Traian Basescu a refuzat sa comenteze gestul facut de Ilie Nastase, care a fost filmat aruncand cu cafea peste imaginea fostului presedinte de pe un cort electoral al PMP, comentand doar ce a fost si ce a ajuns, saracul.

Basescu, despre achitarea lui Tariceanu: Nu a spus tot ce stia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, candidatul care deschide lista PMP la alegerile europarlamentare, a comentat marti, in studioul Stirilor B1 TV, achitarea lui Calin Popescu Tariceanu in dosarul de marturie.

Traian Basescu, dezgustat de gestul lui Ilie Nastase: Saracul, ce-a fost si ce-a ajuns. Dumnezeu cu el!

Fostul presedinte Traian Basescu s-a aratat, marti, la B1TV, dezgustat de gestul fostului tenismen Ilie Nastase care a fost filmat in timp ce a turnat cafea pe un afis electoral cu poza lui Basescu. Ilie Nastase este cap de lista UNPR la europarlamentare, in timp ce Traian Basescu este cap de lista PMP la europarlamentare.

Traian Basescu: ii spun marelui profesor Tudorel Toader ca a gresit. Eu nu imi depuneam demisia in locul dansului (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, care deschide lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat marti, in studioul Stirilor B1 TV, ca din punctul sau de vedere, Tudorel Toader a gresit atunci cand si-a.

Traian Basescu, dupa ce Ilie Nastase a aruncat cafea pe afisul PMP: Ce a fost si ce a ajuns, saracul. Dumnezeu cu el!(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut marti seara o reactie dupa ce fostul tenismen Ilie Nastase, candidatul care deschide lista UNPR pentru europarlamentare, a fost filmat in timp ce arunca un pahar cu cafea.

Ilie Nastase, filmat aruncand cafea pe un cort electoral al lui Traian Basescu

Fostul tenisman Ilie Nastase, candidat UNPR la europarlamentare, a fost filmat aruncand cafea dintr-un pahar pe un afis electoral al fostului presedinte Traian Basescu, si el candidat pentru Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )