Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre sefa DNA: Ar trebui sa o schimbe repede

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre sefa DNA: Ar trebui sa o schimbe repede

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, duminica seara, ca urgenta numarul 1 in momentul de fata, in privinta Directiei Nationale Anticoruptie DNA), este reabilitarea credibilitatii institutiei,. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre scandalul Formularului 600: Renuntarea la el creeaza probleme mult mai mari

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca renuntarea la formularul 600 creeaza probleme mai mari decat aplicarea lui, in conditiile in care cei pentru care s-a amanat plata taxelor raman.

Elena Udrea ARUNCA BOMBA! Kovesi A COMIS ... Dezvaluiri despre SEFA DNA!

Elena Udrea s-a dezlantuit dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a 7 fosti ministri pe motiv ca faptele s-au prescris. Detalii despre clasare, AICI) Fosta.

Basescu, despre actualii guvernanti: Prosti ca noaptea si slabi de minte

Actualii guvernanti sunt prosti ca noaptea si slabi de minte, a sustinut Traian Basescu. Fostul presedinte si-a aratat astfel nemultumirea vizavi de masurile fiscale adoptate de actuala conducere. Acesta a.

Basescu despre Iohannis: E prins in capcana, in CSAT are sapte ministri PSD

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia, pe Facebook, ca seful statului Klaus Iohannis nu ma.

Traian Basescu: Legile justitiei aduc cateva lucruri bune. PMP nu le va vota, nu e treaba noastra sa trecem legile PSD-ului

Presedintele PMP Traian Basescu a afirmat, vineri, la Sinaia, ca modificarea legilor justitiei aduce si cateva lucruri bune, cum ar fi separarea carierei magistratilor, consolidarea Inspectiei Judiciare, infiintarea unei structuri speciale care sa ii ancheteze pe procurori si judecatori, dar afirma ca nu e treba PMP sa treaca legile PSD-ului, informeaza news. ro.

Traian Basescu, declaratie de ULTIMA ORA. Va permite multor TICALOSI sa scape

Reactie de ultim moment a fostului presedinte Traian Basescu in chestiunea abuzului in serviciu. El a afirmat ca nu sustine introducerea unui prag pentru aceasta infractiune, deoarece o astfel de masura ar.

Traian Basescu: Nu sunt de acord cu prag la abuzul in serviciu. Pragul va permite foarte multor ticalosi sa scape

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a afirmat vineri, la Sinaia, ca nu sustine introducerea unui prag pentru infractiunea de abuz in serviciu, deoarece o astfel de masura ar permite multor ticalosi sa scape, relateaza News. ro. In schimb, a precizat ca doreste definirea acestei infractiuni, transparent, in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia.

Traian Basescu: Presedintele Romaniei nu poate SA ABDICE!/ Iohannis este din nou DEPENDENT DE DADDY

Fostul presedinte Traian Basescu face publica o ipoteza soc privind situatia actuala de la varful scenei politice. Acesta sustine ca dupa acceptare fara comentarii a Vioricai Dancila, presedintele Klaus.

Imagine de COLECTIE cu Traian Basescu si familia sa. Nepotul fostului presedinte si-a sarbatorit ziua de nastere (FOTO)

Baietelul Elenei Basescu a implinit 3 ani, acesta fiind sarbatorit de intreaga familie. Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de sotia lui si cei.

Sefa DNA: Mihaela Iorga a gresit termenul de prescriptie. Dosarul Microsoft este un caz izolat

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are o prima reactie, dupa ce Dosarul Microsoft a fost c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )