Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, despre situatia PSD: La un asemenea esec, se depune mandatul de presedinte al partidului (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre situatia PSD: La un asemenea esec, se depune mandatul de presedinte al partidului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca dupa un esec electoral ca cel intregistrat de PSD la alegerile. continuă pe B1

Basescu, despre decizia UDMR de a rupe protocolul cu PSD: Gasca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, si gasca lui au anuntat inghetarea relatiilor cu PSD si ALDE in incercarea de a-i pacali pe etnicii maghiari ca s-au desprins de cardasia cu Dragnea, Valcov, Chitoiu si Tariceanu, incercand astfel sa-si salveze rezultatul electoral de la europarlamentare.

Europarlamentare 2019. Traian Basescu: Romanii sunt chemati sa spuna daca vor stat de drept sau nu

Candidatul PMP aflat pe prima pozitie a listei de candidati, fostul presedinte Traian Basescu, spune ca alegerile europarlamentare sunt extrem de importante in situatia in care se afla Uniunea Europeana si ca trebuie creat un nou inceput al Uniunii Europene. El a afirmat si ca la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis romanii sunt chemati sa spuna daca vor sau nu stat de drept.

Traian Basescu: Ruptura dintre UDMR si PSD-ALDE, o pacaleala! Kelemen a inghetat relatiile de teama ca nu va primi votul etnicilor maghiari

Traian Basescu, candidat din partea PMP la europarlamentare, sustine ca ruptura dintre UDMR si PSD este de ochii electoratului. Fostul presedinte afirma ca liderul Kelemen Hunor s-a panicatvazand ca.

Traian Basescu: Nu-mi aduc aminte daca am semnat note informative cu numele Petrov

Nu-mi amintesc daca am semnat note informative la Securitate cu numele Petrov. Raspunsul a fost dat de Traian Basescu intr-un interviu la Radio Europa Libera. Traian Basescu spune ca va da explicatii despre.

TRAIAN BASESCU: Hunor si UDMR au intrat in panica

Liderul PMP, Traian Basescu, afirma ca Kelemen Hunor si gasca lui de la varful UDMR au intrat in panica, fiind speratia de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European.

Traian Basescu: Pentru partidele mici, care vor reusi sa treaca pragul, e un succes incredibil. A fost o societate extrem de tensionata(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, candidatul care a deschis lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul.

Traian Basescu (PMP) a votat: Nu ma asteptam sa fie aglomerat, e un semn foarte bun (VIDEO)

Traian Basescu a votat duminica dimineata, atat la europarlamentare, cat si la referendum. Fostul presedinte, candidat acum la europarlamentare din partea PMP, s-a aratat incantat de prezenta mare la.

Traian Basescu: Scrutinul este important atat pentru Uniunea Europeana, dar si pentru statul de drept din Romania

Scrutinul de duminica este unul extrem de important atat pentru situatia in care se afla Uniunea Europeana, dar si pentru Romania, prin prisma referendumului la care romanii au fost chemati sa spuna daca vor stat de drept sau nu, a declarat.

EUROPARLAMENTARE 2019. Fostul presedinte Traian Basescu a stat la coada la vot

Scrutinul de duminica este unul extrem de important atat pentru situatia in care se afla Uniunea Europeana, dar si pentru Romania, prin prisma referendumului la care romanii au.

Managerul Spitalului Suceava, despre senatorul PSD transportat cu elicopterul: A tipat la toata lumea. Medicii au cerut elicopter sub presiune si amenintari

Managerul Spitalului Judetean din Suceava, Vasile Rimbu, spune ca decizia de a-l aduce cu elicopterul in Capitala pe senatorul PSD Virginel Iordache, diagnosticat cu enteroviroza, a fost luata de medicii suceveni sub presiune si sub amenintari. Directorul spitalului spune ca parlamentarul a tipat la toata lumea, a amenintat, a cerut sa fie transferat si a refuzat ambulanta, scrie Obiectiv de Suceava.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )