Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre. continuă pe B1

Basescu: Unirea Romaniei cu Moldova e singura optiune viabila

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica despre unirea Romaniei cu Republica Moldova si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, adaugand ca este singura optiune viabila pe care o are.

Traian Basescu, despre Marea Adunare Nationala de la Chisinau: Romania se poate reface

Realizarea unirii Romaniei cu Republica Moldova este un obiectiv demn de un partid al viitorului, a declarat duminica fostul presedinte Traian Basescu, insistand ca Romania poate fi refacuta, la sedinta reprezentantilor organizatiilor judetene ale PMP din regiunea Sud Munteni din localitatea argeseana Budeasa.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost un partener al lui Ponta si unul dintre finantatorii campaniei sale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca Sebastian Ghita a fost un partener al lui Victor Ponta si probabil si unul dintre finantatorii campaniei sale.

Basescu, despre aderarea Romaniei la zona euro si spatiul Schengen: Vreau sa stiu frontiera pazita de romani. La fel si euro

In contextul crizei din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu prefera o amanare a aderarii Romaniei la zona euro si la spatiul Schengen.

Traian Basescu, despre referendumul din Grecia: Indiferent de rezultat, tara nu va iesi din zona euro. Guvernul unui aventurier trebuie sa plece

Indiferent de rezultatul refendumului din Grecia, fostul presedinte Traian Basescu este convins ca tara nu va iesi din zona Euro. Totusi, guvernul elen nu va putea scapa de obligativitatea de a-si plati.

Traian Basescu, despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Intr-un interviu pentru Gandul Live, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Marea poveste cu geanta e o minciuna. Sunt un adversar politic al arestarilor preventive

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre arestarile preventive care se fac in Romania si declara ca voi continua sa pun semne de intrebaredaca se reia.

Traian Basescu, despre cercetarea premierului pentru conflict de interese: E fortata. Pe mine ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre cercetarea premierului, acesta fiind cercetat intr-un dosar in care este acuzat de conflict de interese pentru ca l-a.

Traian Basescu, despre alegerea premierului de a se opera in Turcia: in Uniunea Europeana putea fi adus la DNA cu mandat european de aducere

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre existenta unei crize politice in Romania si premierul Victor Ponta. Fostul presedinte spune ca Victor Ponta si-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )