Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu, din nou in lacrimi: Facem prea putin pentru amaratii astia, prea putin! (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, din nou in lacrimi: Facem prea putin pentru amaratii astia, prea putin! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost din nou cuprins de emotii atunci cand a abordat subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania. Invitat la RTV, Basescu i-a taxat dur pe cei care nu sunt de acord. continuă pe B1

Traian Basescu, in LACRIMI: Ce l-a emotionat pe fostul presedinte

Traian Basescu, senator si presedinte al PMP, a fost extrem de emotionat si a inceput sa lacrimeze cand a vazut o familie de romani din Republica Moldova care au cerut Unirea cu Romania. De asemenea,.

Traian Basescu: Nu am fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul lui. Povestea asta cu Basescu e de vina ma face sa si rad (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. De altfel, semnatarii protocolului SRI- PiCCJ nici nu.

Traian Basescu: imi reprosez foarte multe. Voi scrie o carte despre toate, caci mai sunt multe de iesit la suprafata

Traian Basescu a anuntat ca vrea sa scrie o carte despre anii lui de mandat. Acesta a spus ca are multe sa-si reproseze si ca va scrie totul in cartea sa. Mai astept, mai sunt multe de iesit la.

Traian Basescu promite dezvaluiri in cartea sa: Sunt multe lucruri de iesit la suprafata...

Traian Basescu a marturisit, intr-o emisiune la B1 TV, ca are in lucru o carte, pe care o va publica.

Traian Basescu, atac dur la adresa sefei DNA: E inca neajunsa la pubertate

Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa Laurei Codruta Kovesi, pe care o acuza ca a mintit cand a spus ca o astfel de intelegere nu exista si o numeste fetita inca neajunsa la.

Traian Basescu, despre cartea pe care o va publica: Sunt multe lucruri de iesit la suprafata! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu a fost informat niciodata despre existenta vreunui protocol sau despre continutul acestuia. Detalii AICI) De altfel, acesta a precizat ca nici.

Traian Basescu: in timpul lui Kovesi, DNA a fost pusa sub controlul SRI (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca, la un moment dat, pe cand era presedintele Romaniei, a fost nevoit sa medieze o disputa dintre Daniel Morar si SRI, din cauza modului in care opera Serviciul. Acesta.

Traian Basescu: Kovesi a lucrat foarte bine cu SRI, de la a minti ca nu stie nimic, ca e fetita inca neajunsa la pubertate, pana la a fi un vizitator continuu al vilelor SRI (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Augustin Lazar, Procurorul general al Romaniei, nu si-a dorit desecretizarea protocolului SRI - Parchetul General, dar directorul SRI, Eduard Hellvig, tot avea la.

Traian Basescu, despre protocolul SRI-Parchet: imi este clar ca asa cum este formulat poate da loc la interpretari si abuzuri. Ce il sfatuieste pe Iohannis sa faca in privinta lui Kovesi

Traian Basescu reactioneaza in scandalul protocolului desecretizat dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General. Fostul sef al statului spune ca a citit pe diagonala documentul,.

Traian Basescu: Procurorii, niste slugi care au incalcat legea

Fostul presedinte Traian Basescu, in mandatul caruia SRI si Parchetul General au incheiat protocolul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )